jmone Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 SWSTA MILAS....! ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
bihlas87 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 Aφου τα εχει και θελει να τα δωσει, καλυτερα να μετανιωσει για κατι που εκανε παρα για κατι που δεν εκανε... PRS παρε
marathon Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 Kύριε bihlas, αυτό που είπες, είναι μεγάλη σοφία... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
jkstigma Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 τωρα επιτελουσ που καταφερα να μαζεψω ενα σεβαστο ποσο που μαζευα για μια les paul custom δεν την θελω.σηνειδητολοιω πωσ δεν τα αξιζει. ψαχνω ενα οργανο που να το κρατησω μαμα ,χωρισ μετατροπες η οτιδηποτε,και να μπορει να παιζει σε πολουσ τομεις clasic rock κανα metal και να χει καλα καθαρα.ειμαι αναμεσα στισ ιμπανεζ και music man.στις ibanez σκεφτομαι την jem 7vς και στις music man την petrucci,thn 25 aniversary (προτεινεται και αλλεσ ) μπορειτε να μου δωσεται καποια κατευθηνση?(budget 2500) SHUR GUITARS inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos
Elixir Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 prs με 24 ταστα ειναι μονο oi 24 custom? Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
Elixir Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 b suhr!!!!!!!!!!!!!!!! Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
jkstigma Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 ;) αν παιξεις με suhr θα κολησεις,,, οταν δοκιμασα την δικιά μου δεν χρειαστηκε να την βαλω σε ενισχυτη,,,, inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos
ZIKO Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 prs με 24 ταστα ειναι μονο oi 24 custom? οχι φιλε μου οι πιο πολλες prs βγαινουν με 24 ταστα .μπες στο site της και θα τρελαθεις στα τιγρε καπακια! δοκιμασε τις swamp ash μοντελα που εχουν αλλα και τις νεες κορινες που βγαζει. Tone is in the ear of the beholder
Elixir Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 παιζει σεναριο τα 24 με σταθερη γεφυρα? και εγω που νομιζα οτι swamp ash = telecaster Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση