Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Με τόσες συζητήσεις για πετάλια, πεταλιέρες, ενισχυτές, κλπ, θα έλεγα να κάναμε ένα poll για το gear χρησιμοποιεί βασικά ο καθένας μας, χωρίς να συμπεριλάβουμε τις κιθάρες.

Υπάρχουν 3 επιλογές που μπορεί να επιλέξει ο καθένας, για να είναι πιο πλήρης η εικόνα. Αν ισχύουν για εσάς περισσότερες, βάλτε τις 3 πιο βασικές.

Νομίζω ότι συμπεριέλαβα τα πάντα όλα, αν όχι παρακαλώ εισηγηθείτε για να το προσθέσω!

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Εγω εβαλα τον λαμπατο ενισχυτη,πεταλια κ rack εφφε μιας κ χρησιμοποιω κ τα τρια μαζι με ενα συστηματακι switching για να τα εχω οσο το δυνατον πιο οργανομενα κ απλα για τις αναγκες των live.

Another perfect day

And I will hide away...

Δημοσιευμένο

Επέλεξα:

Λαμπάτο ενισχυτή, πετάλια και πεταλιέρα, διότι τα χρησιμοποιώ και τα 2 τα τελευταία. 8)

Έχουν ψηφίσει πολλοί αλλά ποστάρει πολύ λίγοι...Πείτε ρε παιδιά, μη βαριέστε!...

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Δημοσιευμένο

Εγω εβαλα τον λαμπατο ενισχυτη,πεταλια κ rack εφφε μιας κ χρησιμοποιω κ τα τρια μαζι με ενα συστηματακι switching για να τα εχω οσο το δυνατον πιο οργανομενα κ απλα για τις αναγκες των live.

Ωστέ εσύ είσαι ο μόνος με τα rack effects!  ;D

Μου κάνει εντύπωση που, προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότεροι.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Δημοσιευμένο

δεν ειναι σωστο!!! ενσταση!!! εγω χρησιμοποιω πολλα μαζι...

preamp-power amp-καμπινες, πεταλια, rack effe, switcher, floor multiefffect/midi controller...

θελω μια κατηγορια δικια μου...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...