aggelos_blues Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 το μπλε καλωδιο που κραταω, ηταν χυμα στην κιθαρα και δεν ηταν κολλημενο καπου οταν την ανοιξα.και μεχρι εχθες δεν εκανε βζζζζ. εχθες που εβαλα τους μαγνητες το κολλησα συμφωνα με το σχεδιο εκει που το εχω στην φωτογραφια. μηπως τελικα να μην το κολλησω για να αποφυγω τον θορυβο?
WilliamSats Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 χμ... φτου κι'απ'την αρχή λοιπόν. Δες το σχεδιάγραμμα που έχω εδώ και ακολούθησέ το όπως είναι. Το μπλέ καλώδιο πρέπει είναι αυτό που έρχεται απο τα ελατήρια και είναι η γείωση που ενώνει τη γέφυρα-χορδές με το υπόλοιπο κύκλωμα. (αν και συνήθος είναι μαύρο χμ..) Απο πού είπες οτι έρχεται το μπλέ? 60s_stratocaster.pdf Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
aggelos_blues Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 χμ... φτου κι'απ'την αρχή λοιπόν. Δες το σχεδιάγραμμα που έχω εδώ και ακολούθησέ το όπως είναι. Το μπλέ καλώδιο πρέπει είναι αυτό που έρχεται απο τα ελατήρια και είναι η γείωση που ενώνει τη γέφυρα-χορδές με το υπόλοιπο κύκλωμα. (αν και συνήθος είναι μαύρο χμ..) Απο πού είπες οτι έρχεται το μπλέ? ναι αλλα μηπως παιζει κατι αλλο? γιατι πριν που δεν το ειχα βαλει να μην εκανε θορυβο και με το που το εβαλα γινοταν πανικος?
WilliamSats Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 ΟΥΠΣ!!!! Τώρα το είδα! Το κόκκινο καλώδιο αν έρχεται απο το tip (+) του βύσματος, παέι στο μεσσαίο ποδαράκι οτυ volume και απο το καπάκι του ποτενσιόμετρου, τραβάς γείωση για το sleave (-)του output jack. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
aggelos_blues Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 ΟΥΠΣ!!!! Τώρα το είδα! Το κόκκινο καλώδιο αν έρχεται απο το tip (+) του βύσματος, παέι στο μεσσαίο ποδαράκι οτυ volume και απο το καπάκι του ποτενσιόμετρου, τραβάς γείωση για το sleave (-)του output jack. οποτε το μπλε δεν το βαζω ετσι?
WilliamSats Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είπες, απο πού έρχεται το μπλέ? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
aggelos_blues Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είπες, απο πού έρχεται το μπλέ? απο το jack.
zithon Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 μου φαινεται απ οσο μπορω να δω στη φωτο, οτι στον επιλογεα εχεις βαλει αναποδα τα καλωδια των bridge και neck...... NON SERVIAM...
aggelos_blues Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 μου φαινεται απ οσο μπορω να δω στη φωτο, οτι στον επιλογεα εχεις βαλει αναποδα τα καλωδια των bridge και neck...... εχεις δικιο. τωρα θα τα αλλαξω. ομως πριν 2 λεπτα εβαλα την κιθαρα στον ενισχυτη και δεν εβγαζε κανενα ηχο. τιποτα. μπορει να φταιει οτι τα εβαλα αναποδα? δεν θα επρεπε απλα να ειναι σε αλλη επιλογη ο καθε μαγνητης?
WilliamSats Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 μου φαινεται απ οσο μπορω να δω στη φωτο, οτι στον επιλογεα εχεις βαλει αναποδα τα καλωδια των bridge και neck...... Δεν ξέρω με μπερδεύει η ταινία που έχει εκεί. Δες και αυτό όμως. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση