washburn Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 ρε παιδια εχω το zoom gfx-8 μου ειχε καει ο μετασχυματιστησ και ειχα να το χρισιμοποιησω 2 μηνεσ!!!πριν απο μια βδομαδα πηρα μετασχηματιστη αλλα ματαια διοτι δεν παιζει σωστα...συγκεκριμενα οταν εχω καθαρο βγαζει μια παραμορφωση με αποτελεσμα να μην εινια καθαροσ ο ηχοσ επισησ οταν βαζω παραμορφωση ακουγετε μια βαβουρα ....τι φταιει ?? ornos tou daous
kourosava Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δες τον παλιό σου μετασχιματιστή πόσα μιλιαμπέρ (mA) είναι ( η στο μάνιουλ) . Ίσως ο καινούργιος να έχει λιγότερα με αποτέλεσμα να σου βγάζει παραμόρφωση.
washburn Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 περισσοτερα εχει 1000 αντι 500 λεσ να φταει αυτο?? ornos tou daous
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Κατα 98% :wink: You are wrong f**ked and overatted...
washburn Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 οκ ευχαριστω!!θα το κοιταξω και θα σασ πω! ornos tou daous
old_nick Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 περισσοτερα εχει 1000 αντι 500 λεσ να φταει αυτο?? Εαν ο καινουριος μετασχηματιστης δινει περισσοτερα mA δεν εχει καμια σημασια!!! Αυτό απλα σου δειχνει ποση ειναι η maximum ενταση εξοδου του, για να δουλεψει χωρις να καταστραφεί. Μονο η ταση που δινει στην εξοδο ειναι σταθερη π.χ. 9V και φυσικα και η πολικοτητα (+/-), ενω η τιμη της εντασης (τα mA) εξαρταται απο την ολικη αντισταση της πεταλιερας. Εαν η εξοδος του μετασχηματιστη ειναι 1000mA και η πεταλιερα απαιτει 500 θα επρεπε να δουλευε φυσιολογικα. Κατι άλλο φταίει, εγώ θα δοκιμαζα να επαναφέρω τις αρχικές-εργοστασιακες ρυθμισεις και να δω εάν το προβλημα εξακολουθει... Δες στο manual: "Resetting the GFX-8 to the factory default condition" Tigka metal!!!
dfotis Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 πηρα μια zoom gfx-8 αλλα δεν εχς το manual. μπορει καποιοσ να βοηθησει???
pascal Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 http://www.zoom.co.jp/archive/English_Manual/E_GFX8.pdf (παρακαλώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση