Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Γειά σας παιδιά,

Κοιτούσα τις νέες πεταλιέρες της electro harmonix και ειδικότερα μ'άρεσαν τα pog2 και hog.Το θέμα είναι τι διαφορά έχουν μεταξύ τους? Έτσι όπως τα κόβω το hog με φαίνεται σαν μία εξελιγμένη έκδοση του pog αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Ποιά είναι η άποψή σας? Παραθέτω παρακάτω δύο χαρακτηριστικά video

....another day.....another corpse....another reason...

Δημοσιευμένο

Χαιρετώ!

καμία σχέση τα πετάλια! έχω το ΗΟG και έχω ακούσει και το pog. Στο πρώτο έχεις πολλές δυνατότητες για οκτάβες πάνω και κάτω της βασικής . Επίσης μπαίνουν στο παιχνίδι και φίλτρα που μπορείς να προσθέσεις, και το βασικότερο, η χρήση του expression pedal που μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα σε κάθε mode του hog. Αξίζει τα λεφτά του και σου αφήνει πολλά περιθώρια και επιλογές στον ήχο. Δεν είναι true bypass και δεν είναι αναλογικό..Είναι όμως ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

Δημοσιευμένο

Θα μπορούσες ας πούμε να χαρακτηρήσεις το hog ως συνδιασμό του micro synth και pog2? Απλώς ψάχνω για κάτι που μπορώ να βγάλω περίεργους ήχους και συνδιασμούς. Με προβλημάτισες όμως που λές οτι δεν είναι true Bypass.

Δημοσιευμένο

κατά κάποιο τρόπο ναι..περισσότερο στο pog. Το microsynth είναι πιο βρώμικο και πιο άγριο θα μπορούσα να πω. Ασε που είναι και full αναλογικό.....Όσον αφορά το θέμα του bypass στο hog, είναι από τα καλύτερα καμουφλαρισμένα "true bypass"....αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα σε χαλάει. Αν το δοκιμάσεις και παίξεις μάλλον δε θα θες να πατήσεις τον διακόπτη για bypass! Είναι από τα αγαπημένα μου πετάλια (σαν κονσόλα είναι μαλλον.. ::)) Αν θες μπορώ να σου γράψω και να σου στείλω κάτι, έτσι για δείγμα..

Δημοσιευμένο

Ναι αν μπορούσες θα το εκτιμούσα :). Απλώς θέλω να δω πως ακούγεται χωρίς να είναι ενεργοποιημένο και επίσης αν μπορείς να γράψεις ένα τρελό ήχο. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν έχεις τον ενισχυτή σε distortion mode βγαίνει καλά ο ήχος?

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιευμένο

Πάντως παιδια και τα δύο και το Pog 2 και το Hog είναι καταπληκτικά εννοείτε φυσικά για τί χρήση το θέλει ο καθένας....  ;)

-=Music is my Aeroplane=-

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...