Pit1991 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας θα ηθελα ενα ηχοσυστημα για τον αδερφο μ. διαθετω 80Ε(με τα εξοδα αποστολης αμα ειναι απο εξω) Απο καταλαβενω θελει 2:1 ηχοσυστημα με καπου 30-40W R.M.S Μουσικη θελει να ακουει ,rap και hip hop κατα κανονα
marathon Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας θα ηθελα ενα ηχοσυστημα για τον αδερφο μ. διαθετω 80Ε(με τα εξοδα αποστολης αμα ειναι απο εξω) Απο καταλαβενω θελει 2:1 ηχοσυστημα με καπου 30-40W R.M.S Μουσικη θελει να ακουει ,rap και hip hop κατα κανονα Κοτσώβολος, Ηλεκτρονική, Saturn, Media Markt, Carrefour....όλα καταπληκτικά για hip hop Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
gdevelek Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 αυτά θα του 'λεγα κι εγώ, αλλά έλα που θέλει να ακούει ΚΑΙ rap...
marathon Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 αυτά θα του 'λεγα κι εγώ, αλλά έλα που θέλει να ακούει ΚΑΙ rap... ΣΕΗΟΣ? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
WrTsXxx Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 SKONY eightyeuron R3040MS με hiphop/rap changer 21 presets νομίζω θα σε βολέψει. Ειδικά αν το βάλεις σε ράφι απο mahogany ... κάνε μια βόλτα σε ένα μεγάλο σουπερ μάρκετ και ψώνισε όποιο χωράει στο γραφείου του αδερφού σου φβ/snoozeloop
gdevelek Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 αν ο αδελφός έχει υπολογιστή, θα κάνει τη δουλειά του μ' αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802652 αν δεν έχει, δεν νομίζω να βρει 2.1 ολοκληρωμένο σύστημα με 80Ε
IraklisZS Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας θα ηθελα ενα ηχοσυστημα για τον αδερφο μ. διαθετω 80Ε(με τα εξοδα αποστολης αμα ειναι απο εξω) Απο καταλαβενω θελει 2:1 ηχοσυστημα με καπου 30-40W R.M.S Μουσικη θελει να ακουει ,rap και hip hop κατα κανονα όταν λες ηχοσυστημα εννοείς ηχεία-ενισχυτή, ή θες και να παίζει σιντι/ραδιο ? αν ψάχνεις κάτι σαν το πρώτο, που φαντάζομαι θα παίρνει είσοδο απο τον υπολογιστή, θα σου πρότεινα κάτι σε logitech, εγώ πχ έχω αυτά http://www.amazon.com/Logitech-Z-2300-THX-Certified-200-Watt-Speaker/dp/B0002SQ2P2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. κάποιο αντίστοιχο μοντέλο θα βγαίνει τώρα και θα είναι στα λεφτά σου. πάντως αν θες στερεοφονικό με 80 ευρώ λίγο πολύ όλα τα ίδια θα είναι πιστεύω a classic player now...
Alchemist Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Σας έχω ρε... Εμπιστευτείτε τον Ιάπωνα, ο Earendil πήρε LP Junior, ο Elavd πήρε Goldtop και τώρα έχει και πάλι τη λύση. Επί του σοβαρού, με κάλυψαν οι προλαλήσαντες... ;) Υ.Γ. Το θέμα μετακινήθηκε γιατί δεν είχε καμία σχέση με την κατηγορία Recording και PA που βρισκόταν αρχικά. Yes it is!!!
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 2 σε 1 καταλαβένω ότι μία μεταχειρισμένη ελεύθερη Kerker θα έκανε στον αδερφό σ. Αλλα θα παίζει μόνο Thrash. Σίγουρα το θέλει για μουσική; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
WilliamSats Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 έχει και πάλι τη λύση. TOKAI Μικροηχοσύστημα DVD/Mpeg4 USB/SD LHC-830 Είναι και ΤΟΚΑΙ :o :o :o ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση