pascal Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μικρός funky αυτοσχεδιασμός. Fender Stratocaster και Vox AC15h. Κάθε σχόλιο δεκτόν (θετικό, αρνητικό, άσπρο, μαύρο, μπλε, ότι να ναι) :) funk3.mp3
Gianniss Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Πολυ ωραιο αλλα που ειναι το comping????? Για Funky μας προιδεαζεις, και περιμενα πολυ ''σκαψιμο'', ρυθμικα-ακορντα και τα σχετικα! Το σολο σου παντως μου αρεσε.Μετριμενο, συνετό, και καθολου φλυαρο! Για ηχο τι να πω... απλος και υπεροχος.(Οπως πρεπει να ειναι ο ηχος της κιθαρας :D) Απλα μου ελειψε το comping. Τα συγχαρητηρια μου!
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ωραίο! και το backing track από που;
pascal Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 @Gianiss: Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο. Comping, ναι, δεν έχει... Ο λόγος απλούστατος: Δεν "το χω" εγώ ακόμα. Οπότε, είπα, από το να ακουστώ τελείως πατάτα, άστο καλύτερα. Σκέτο σολάκι ;D @Evilnye: Θα βρεις το μπάκι τράκι εδώ, λίγα posts μετά το αρχικό:http://www.noiz.gr/index.php?topic=158225.0 Άκουσε και τις εκτελέσεις των άλλων μελών του noiz (παίζουν longshadow, bluezlick, trigga και άλλοι). Είναι πραγματικά υπέροχες.
IraklisZS Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 εμένα πιο πολύ για φιούζιον μου κάνει! ;D θα το προτιμούσα με λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο ντραιβ ίσα-ίσα να ακούγεται και με λιγότερο βάθος ;) ωραίο ήτανε όμως :) a classic player now...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα γιατί μου έφερε (πριν αλλάξεις μαγνήτη) σε JJ Cale ? Στο 1.25 ξεκίνησες (και έπρεπε να το σπρώξεις κι άλλο) με πιο blues διάθεση. Καθόλου άσχημο. Ισα ισα, αρκετά ωραίο. Θα το ήθελα περισσότερο funky, σκληρό, παύσεις muting και λοιπά αλλά θα ταν αλλιώς. Ωραίο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
pascal Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 @Iraklis: Τώρα που το ξανακούω κι' εγώ, λίγο drive δεν θα ταν καθόλου άσχημο (το βαθάκι μου αρέσει, προσωπικόν γούστον). @audiokostas: Ναι, σ' εκείνο το σημείο ήθελα να πάω για blues αλλά δεν ξέρω, κρατήθηκα. Χαίρομαι που σου άρεσε.
morsanimi Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Πολυ ωραιο αρχηγε ! Και ωραια ισορροποια μεταξυ των ρυθμων στα σημεια αλλαγης τους .Χαμηλωνεις τον ενα για να μπει ο αλλος . Πολυ ωραιο . Γεια μας Αλέξανδρος Life's like a bass line .Improvise and get groovy!
longshadow Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μπράβο George... :) Επανήλθες ορεξάτος! ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση