DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Eμενα εχει οντως χαλασει....... Ουαααααα :'( :'( :'( What frequency are YOU getting?
WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δούλεψε!!!!!! Και πλέον σε NTFS. DaveMurrayJr λοιπάμε που δεν τα κατάφερες....κρίμα. ...και με τα 5€ που γλείτωσα, παρείγγειλα 2 βρώμικα περιποιημένα και μία χοντροκόλα ;D ;D ;D Να 'στε καλά παιδιά ευχαριστώ!!! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
manosx Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Και από που αν επιτρέπεται παραγγέλνεις χοντροκόλες με ρέστα από τάλιρο ???
WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Απο τα κατά τόπους, Σουβλακερί ;D 2€ το σουβλάκι(βρώμικο)Χ2=4€ + 1Χ χοντροκόλα 1€( κοκα κόλα) = €5 Τώρα έχω και το στικάκι μου και τούμπανο είμαι ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Απο τα κατά τόπους, Σουβλακερί ;D 2€ το σουβλάκι(βρώμικο)Χ2=4€ + 1Χ χοντροκόλα 1€( κοκα κόλα) = €5 Τώρα έχω και το στικάκι μου και τούμπανο είμαι ;D ;D ;D ε,ρε ακριβεια! φανταζεσαι πριν λιγα χρονια να πηγαινες στο σουβλατζιδικο της γειτονιας σου και να παραγγελνες 2 σουβλακια & μια κοκα κολα και να σου λεγε ο μαστορας "1700 δρχ. παλικαρι",μαλλον θα τον εκανες ...τουμπανο.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 ε,ρε ακριβεια! φανταζεσαι πριν λιγα χρονια να πηγαινες στο σουβλατζιδικο της γειτονιας σου και να παραγγελνες 2 σουβλακια & μια κοκα κολα και να σου λεγε ο μαστορας "1700 δρχ. παλικαρι",μαλλον θα τον εκανες ...τουμπανο.... ;D Και που να πάς σε καμία σουβλακερί πολυτελείας με HACCP, ISO και τέτοια κόλπα. Και 2,5€ και 3€ θα σου ζητήσουν το "πιτόγυρο" μετα "γιαουρτοσκόρδιου" Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση