Christos. Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Παρεπιπτοντως, σου ειπα ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που εισαι ο μονος απ'τα 10791 μελη του Noiz που ασχοληθηκε με το θεμα?
IBRG550 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα και απο εμένα. Με δεδομένο οτι έχουμε ακριβώς τους ίδιους προενισχυτες θα σου προτείνω να κοιτάξεις αυτο: http://www.voodoolab.com/gcx.htm πακετακι με αυτό: http://www.voodoolab.com/gcontrolpro.htm ή τα αντίστοιχα της rocktron (patchmate 8 & all access foot controller) είναι ακριβή λύση αλλα πιστεψε με σου λύνει τα χέρια! τώρα για καλό power conditioner κοίταξε furman.
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Οσον αφορα τα watt της καμπινας που μου'πες οτι δεν υπαρχει προβλημα, μου ειναι δυσκολο να πιστεψω πως τα 20w που δινει ο τελικος μου θα ''γεμισουν'' σωστα μια καμπινα των 150w. να το πιστεψεις,δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα ισα ισα θα εχεις καθαροτερο και "μεγαλυτερο" ηχο Ποια η διαφορα ας πουμε στον ηχο,οταν με τον ιδιο τελικο των 20w τροφοδοτησω μια καμπινα 150w και μετα μια αλλη των 75w ? Θα θελα παρα πολυ μια απαντηση σ'αυτο δεν υπαρχει απαντηση εξαρταται απο τις προδιαγραφες των μεγαφωνων,τα μεγεθη της καμπινας,τις εντασεις που θα παιζεις,το χωρο και πολλους αλλους παραγοντες. γενικα μιλωντας αν παιζεις σε πολυ χαμηλες εντασεις δεν θα ακουσεις ΚΑΜΜΙΑ διαφορα σχεδον, αν παιζεις δυνατα η μεγαλυτερη σε ισχυ καμπινα θα σου δινει και καθαροτερο και ογκωδεστερο ηχο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
myster_maze Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Αν και τα δυο output ειναι κοινα, δλδ. παραλληλα, που ετσι πιστευω πως ειναι τοτε δεν υπολειτουργει. Δεν ειναι δλδ δυο ξεχωριστες εξοδοι αλλα μια, με δυο βυσματα.... Σε αυτη την περιπτωση μπορεις να γλυτωσεις και το adaptor-ακι που λεγαμε! Μπορεις απο την εξοδο του Marshall JMP να πας ενα καλωδιο στην 2η εξοδο του Boogie. Και απο την αλλη εξοδο του Boogie στο Rocktron. Για να το σιγουρεψουμε ομως αυτο θα ριξω μια ματια στο manual του Boogie να σου πω... Τωρα οσων αφορα η διαφορα με τα Watt... οπως σου ειπα, ειναι μια μεγαλη κουβεντα και οπως βλεπεις την αποφευγω. ;D Θα σε συμβουλεψω να παρεις τα μεγαφωνα που πιστευεις οτι σου ταιριαζουν και να εισαι σιγουρος οτι ο ενισχυτης θα τα "γεμισει"!
myster_maze Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Παρεπιπτοντως, σου ειπα ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που εισαι ο μονος απ'τα 10791 μελη του Noiz που ασχοληθηκε με το θεμα? Οπως βλεπεις υπαρχουν κι αλλοι..... :D ........αν παιζεις δυνατα η μεγαλυτερη σε ισχυ καμπινα θα σου δινει και καθαροτερο και ογκωδεστερο ηχο. Οχι παντα! Εξαρταται.... .......απο τις προδιαγραφες των μεγαφωνων,τα μεγεθη της καμπινας,τις εντασεις που θα παιζεις,το χωρο και πολλους αλλους παραγοντες.
Christos. Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Σ'ευχαριστω IBRG550 γι'αυτα που προτεινες,αλλα (πιστεψε με επειδη εχω λιωσει στο ιντερνετικο ψαξιμο εδω κι'ενα 6μηνο για ολο το θεμα rack) λεω να δωσω κατι παραπανω παρολο που δεν μου περισσευουν καθολου,και να παρω το looper/switcher της Αxess : http://www.axess-electronics.com/sc/RX2-Rack-Router-Switcher-Coming-Soon-p-161471.html οταν βγει με το καλο ή το ήδη υπαρχων RΧ1 (αν το βρω μεταχειρισμενο) ,μιας και τα αλλα 2 που προανεφερες κανουν ολα τ'αλλα αλλα δεν εχουν relays για ν'αλλαζω πχ. clean/dirt στον Boogie ,να του κανω reverb on/of , Eq on/of κ.τ.λ. ;) Εσυ,αληθεια, πως τα δουλευεις ?
IBRG550 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Η δική μου συνδεσμολογία είναι λίγο....χαοτική! Η αλήθεια είναι οτι με το reverb μου ειχαν σπασει λίγο τα νεύρα λόγω απουσίας relays, αλλα το πρόβλημα λύθηκε αφου ειχα ένα παροπλισμένο ΑRT multiverb III, έτσι ο καθε προενισχυτης δουλεύει αποκλειστικά με μια μονάδα εφφε. JMP= Gforce , mesa= ART. Οσο για την αλλαγή clean/dirt στον boogie με έχει βολέψει ενα Diy stereo switcher. ;)
Christos. Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Αν και τα δυο output ειναι κοινα, δλδ. παραλληλα, που ετσι πιστευω πως ειναι τοτε δεν υπολειτουργει. Δεν ειναι δλδ δυο ξεχωριστες εξοδοι αλλα μια, με δυο βυσματα.... Σε αυτη την περιπτωση μπορεις να γλυτωσεις και το adaptor-ακι που λεγαμε! Μπορεις απο την εξοδο του Marshall JMP να πας ενα καλωδιο στην 2η εξοδο του Boogie. Και απο την αλλη εξοδο του Boogie στο Rocktron. Για να το σιγουρεψουμε ομως αυτο θα ριξω μια ματια στο manual του Boogie να σου πω... A ! πολυ ωραια. Ας ελπισουμε οτι συμβαινει αυτο στον Boogie και μπορει να πραγματοποιηθει αυτο που ειπες Μaze. Περιμενω εναγωνιως.. Τωρα οσων αφορα η διαφορα με τα Watt... οπως σου ειπα, ειναι μια μεγαλη κουβεντα και οπως βλεπεις την αποφευγω. ;D Ναι,καταλαβαινω τι εννοεις (διαβασα καποια παλιοτερα θεματα...) ;) Θα σε συμβουλεψω να παρεις τα μεγαφωνα που πιστευεις οτι σου ταιριαζουν και να εισαι σιγουρος οτι ο ενισχυτης θα τα "γεμισει"! I’m working on it.. Προς τα Eminence Wizard με βλεπω.. Το ψαχνω ακομη..
Christos. Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 ο καθε προενισχυτης δουλεύει αποκλειστικά με μια μονάδα εφφε. JMP= Gforce , mesa= ART. Οσο για την αλλαγή clean/dirt στον boogie με έχει βολέψει ενα Diy stereo switcher. ;) Εισαι σε πιο προχωρημενο σταδιο απο μενα IBRG550 απ'ο,τι φαινεται ;D Οσο για το Diy stereo switcher... θα'θελα αν μπορεις,να μου εξακριβωσεις,αφου εχουμε τον ιδιο προενισχυτη(Studio pre), ποια απ'τα 4 inputs, που ειναι για remote control, χρειαζονται stereo καλωδιο και ποια mono ? 1) rhythm/lead 2) reverb on/off 3) Eq on/off 4) reverb+Eq on/off ...συνεχεια...
Christos. Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 ..γιατι, σκεφτομαι κατι τετοιο : http://www.loop-master.com/product_info.php?cPath=26&products_id=182 απ'τον Loopmaster ωστε να κανω ολο το remote swithing του Boogie, μ'αυτο το μαραφετι. ;) Απλα δεν ξερω αν μου κανει το συγκεκριμενο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση