panosvas Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το ποιά ακουστικά να επιλέξω μέχρι 150€. Τα θέλω για χρήση σε studio.
tasman_ Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Θα έλεγα ότι πρέπει να δοκιμάσεις διάφορα για να δεις τι ακριβώς σου αρέσει. Πολλές εταιρίες βγάζουν εξαιρετικά ακουστικά σε αυτά τα χρήματα. Εγώ έχω τα παρακάτω (το αμέσως προηγούμενο μοντέλο βασικά) και είμαι ευτυχισμένος. Μπορώ να δουλεύω ξεκούραστα ενώ η οικογένεια κοιμάται! http://www.thomann.de/gr/akg_k271_mkii.htm http://www.myspace.com/tasospapastamou
soufis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 πολυ σωστος......καλα και τα akg 240 II......δες τιμες στο DV247
largo Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Επίσης πάρα πολύ καλά ακουστικά είναι τα Beyerdynamic DT 770 pro. Τα παίρνεις και είναι μια και έξω !!!
tombas Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δες και τα Sony MDR-7506 Κρίμα που δεν υπάρχει ο Καιάδας σήμερα...
theonik Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Και οι τρεις επιλογές που αναφέρθηκαν είναι εξαιρετικές. Εγώ έχω τα AKG 271 και όπως ακριβώς είπε ο φίλος πριν, είμαι ευτυχισμένος :) Μόνιτορ χαρακτήρας (δηλαδή απουσία χαρακτήρα...), απόλυτα επίπεδη απόκριση και τρομερή ανάλυση. Αν ήθελα κάτι παραπάνω θα ήταν λίγο περισσότερο "θάρρος" στις πολύ χαμηλές συχνότητες. Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στις μείξεις μου σε συνδυασμό βέβαια με τα ηχεία. Έναν ακόμα πολύ σημαντικό παράγοντα που πρέπει να έχεις κατά νου εφόσον κινείσαι σε τέτοια κατηγορία τιμής είναι και η κατασκευαστική τους ποιότητα, έναν τομέα στον οποίο τα AKG διαπρέπουν (για τα άλλα δεν έχω άποψη). Επίσης είναι και πολύ ξεκούραστα. Ένα επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα που έχουν είναι ότι αν δεν τα φοράς δεν παίζουν κάτι το οποίο με έχει βολέψει πάρα πολύ μιας και με αυτόν το τρόπο ουσιαστικά προστατεύονται από στιγμιαία υπερεύματα όταν πχ ανοίγεις ή κλείνεις τον προενισχυτή ακουστικών. Αν πάντως ήταν να επιλέξω πάλι ακουστικά τα ίδια θα επέλεγα.
vitali Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Όταν λες χρήση σε studio, εννοείς ηχογράφηση ή δεύτερο reference point σε μίξεις ; Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν είναι για πολλές ώρες ακρόασης, θα σου πρότεινα ανοιχτού τύπου και όχι κλειστού. Αν είναι για ηχογράφηση, προσωπικά προτιμώ τα beyerdynamic 770. Kairos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση