gdevelek Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 μετά από αρκετά trials and errors χω βρεί την λογική ένταση, ώστε να μην μου φέρνουν την αστυνομία οι γείτονες!!! βήμα α': Aνοίγουμε την τηλεόραση, όχι στο MTV αλλά κατά προτίμηση σε μια πολιτική συζήτηση ή σε κάποιο σήριαλ του Παπακαλιάτη... βήμα β': Aνοίγουμε την ένταση της TV μέχρι εκεί που θα ακούγαμε την συγκεκριμένη εκπομπή, αν είχαμε IQ=-324 και βλέπαμε τέτοιες φλόμπες... βήμα γ': Aνοίγουμε τον ενισχυτή μέχρι να βγάλει ήχο της ανθρωπιάς και ρυθμίζουμε το attenuator ώστε η έντασή του να είναι ακριβώς εκεί που σκεπάζει την TV. βήμα δ': Kλείνουμε τη TV και παίζουμε. Σημ. Δεν δυναμώνουμε την ένταση κατά την διάρκεια. Αν νοιώθουμε ότι αυτό αναπόφευκτα συμβαίνει, αφήνουμε την ΤV ανοιχτή ως ένταση αναφοράς. το βήμα (Β) σου εξασφαλίζει πως το βήμα (Γ) θα σου βγάλει ΠΟΛΥ μεγάλη ένταση ;)
nickkk Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 αυτο νομίζω πως εξαρτάτε από την όρεξη του καθε ανθρώπου.... Πάντως έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι υπάρχουν 36 votes για το "αυτη που κάνει να γουστάρω". Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μένουν σε σπίτια που δεν υπαρχουν όμορα ή με κάποιο τρόπο μπορούν να παίζουν δυνατά, αλλα σαν νοοτροπία θεωρώ πως είναι πολύ λανθασμένη. +1 ΑΛΛΑ αν η αποκάτω κάνει φασαρία ή τσακώνεται με των αντρα της και ακούς πραγματα που δεν τα έχεις ξανακούσει στην ζωη σου >:( τοτε βάζω τον ενισχυτή στο 3(100w)!.. γιατί; 1.γιατί δεν έχω όρεξη να ακούω τον καθένα να φωνάζει και να βρίζει (έτσι δεν ακουω αυτούς παραμόνο την κιθάρα) 2.όπως δεν σεβονται αυτοι εμένα δεν σεβομαι και εγω αυτούς (για εκείνη την στιγμή μιλάω)...ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ πιστεύω πως πρεπει να εχεις την ενταση όπου γουστάρεις γιατι δεν μπορεις να βάζεις τον ενισχυτη σου στο 10(πέρα οτι θα κουφαθείς) οταν ειναι ωρα κοινής ησυχίας ή οταν ξέρεις οτι ενοχλείς επιτηδες..
FABRICAUDIO Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Δεν ψηφισα γιατι δεν βρηκα απαντηση να με καλυπτει. Απο τα πειραματα παντως που κανω οι κανονισμοι λενε 8 hours 76 dB(A) 4 hours 79 dB(A) 2 hours 82 dB(A) 60 min 85 dB(A) 30 min 88 dB(A) 15 min 91 dB(A) Tο Α εχει κανει με την εξισωση των συχνοτητων συμφωνα με το ανθρωπινο αυτι. Και επειδη θελω να παιζω μουσικη και να να μην κουφαθω προσπαθω να μην το παρακανω. Νικος Recording and Rehearsal Studio www.fabricaudio.com
theoctapus Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Θέλει περισσότερα αρ@#$%ια ο σεβασμός στην διασκέδαση του άλλου παρά ο σεβασμός στην ησυχία του. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
nickkk Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Θέλει περισσότερα αρ@#$%ια ο σεβασμός στην διασκέδαση του άλλου παρά ο σεβασμός στην ησυχία του. θα του ελεγες αυτα; βήμα α': Aνοίγουμε την τηλεόραση, όχι στο MTV αλλά κατά προτίμηση σε μια πολιτική συζήτηση ή σε κάποιο σήριαλ του Παπακαλιάτη... βήμα β': Aνοίγουμε την ένταση της TV μέχρι εκεί που θα ακούγαμε την συγκεκριμένη εκπομπή, αν είχαμε IQ=-324 και βλέπαμε τέτοιες φλόμπες... βήμα γ': Aνοίγουμε τον ενισχυτή μέχρι να βγάλει ήχο της ανθρωπιάς και ρυθμίζουμε το attenuator ώστε η έντασή του να είναι ακριβώς εκεί που σκεπάζει την TV. βήμα δ': Kλείνουμε τη TV και παίζουμε. Σημ. Δεν δυναμώνουμε την ένταση κατά την διάρκεια. Αν νοιώθουμε ότι αυτό αναπόφευκτα συμβαίνει, αφήνουμε την ΤV ανοιχτή ως ένταση αναφοράς. ο αλλος δεν θα κάθετε να σε ακουει να παιζεις με τον ενισχυτη στο 10...ο σεβασμός στην διασκεδαση ειναι μεχρι εκει που θα σου πει ο άλλος κλειστω μην σου φερω την κιθάρα στο κεφαλι
gdevelek Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Θέλει περισσότερα αρ@#$%ια ο σεβασμός στην διασκέδαση του άλλου παρά ο σεβασμός στην ησυχία του. πάρτο αλλιώς, βρήκες...
nickkk Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 πάρτο αλλιώς, βρήκες... LOL! ;D πάντως εγω πιστεύω οτι η σωστή ένταση ειναι αυτή που σου αρέσει (και δεν σε κουφαίνει) και δεν ενοχλεί τους γυρω σου(εκτός αν θες για καποιους λόγους να τους ενοχλήσεις).
theoctapus Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Σίγουρα η ισορροπία σε όλα είναι το πιο σωστό. Δεν μπορείς να παίζεις σε εντάσεις που θα σκότωναν μικρά ζώα και σε ώρες που μόνο τα σκουπιδιάρικα κυκλοφορούν, αλλά ούτε μπορείς να έχεις την απαίτηση από τον γείτονά σου να είναι πιο ήσυχος και από τάφο. Τι να κάνουμε, η τύχη μας καταράστηκε να παράγουμε ηχορύπανση (για τα αυτιά κάποιων) αλλά όπως θέλουμε να μας σέβονται έτσι θα σεβαστούμε και τους άλλους. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίζουμε σε ώρες που επιτρέπεται και σε νορμάλ εντάσεις. Αλλά θα παίζουμε, και δυστυχώς ακόμα και όταν δείχνουμε σεβασμό πάλι θα ενοχλούμε. Εκεί θέλω να καταλήξω, για εμάς δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνουμε λίγο διακριτικοί αλλά και για τους άλλους δεν μπορεί να είναι δύσκολο να κάνουν λίγο υπομονή και σε τελική ανάλυση να δεχτούν κάποια πράγματα. Δεν ζούμε στο βουνό, πάντα κάποιος θα μας ενοχλεί και πάντα κάποιον θα ενοχλούμε. Όπως και εμένα δεν μου αρέσει να μου κάνουν παρατήρηση (δυστυχώς έχω πανηλήθιους γείτονες) έτσι και εγώ δεν θα κάνω παρατήρηση και θα σεβαστώ τις "επιθυμίες" του άλλου ακόμα και αν είναι η απογευματινή σαπουνόπερα στην διαπασών. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να χτυπήσεις την πόρτα του γείτονα και να πείς "κάνε λίγο ησυχία...", αλλά πόσο εύκολο είναι να κάνεις υπομονή με το π.χ. μεταμεσονύχτιο πάρτι γενεθλίων του απο πάνω, ενώ την επομένη δουλεύεις; Δεν είναι εύκολο αλλά είναι απαραιτητο. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση