Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Εγώ νομίζω ότι ήταν δολιοφθορά. Στο επόμενο λάιβ κάποιος θα αποσυγχρονίσει τα ντιλέι του Edge.

Aυτου του ανθρωπου πρεπει να του αποσυγχρονισεις το μυαλο/χερια για να τον σαμποταρεις. Τρομακτικος ρυθμικος κιθαριστας.

Δημοσιευμένο

Ρε guys τί λέτε ?? που το ακούτε το autotune ? αυτό που κάνει ο Νταλάρ... συγνώμη, ο Bono στο συγκεκριμένο σημείο είναι απλό, παραδοσιακό "κοκοράκι".

Χρόνια λιώνω τα αυτιά μου σε editing, πιστέψτε με αυτό δεν είναι "γλίστρημα" του autotune (που ούτως η άλλως δεν υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιούσε ποτέ ο λεγάμενος - δεν είναι η Χρυσπα, μην μπερδεύεστε...)

Please, για να μην παραπληροφορούμε και τους νεότερους, μην γράφουμε ανακρίβειες...

+12012123813

www.facebook-codes.info

Δημοσιευμένο

Το autotune ειναι ενα εργαλειο που διορθωνει παραφωνιες. Χαρη στη βοηθεια του, εχει ανοιξει τις πορτες της δισκογραφιας διάπλατα σε κάθε Καλομοίρα.  Aπό τη στιγμή της δημιουργίας του, τα τσακάλια των δισκογραφικών σταματησαν να ψαχνουν για καλες φωνες ή καλα τραγουδια και ξεκίνησε αυτή η κατηφόρα των reality shows που αναζητούν το "πακετο".

Εντάξει μην τα παραλέμε όμως εάν είσαι ατάλαντος (και δεν μιλάω για τον Bono) ούτε autotune σε σώζει ούτε τίποτα.

Πάντως πολύ τραγουδιστές σήμερα το χρησιμοποιούν σαν μέσο βελτίωσης

Δημοσιευμένο

Εντάξει μην τα παραλέμε όμως εάν είσαι ατάλαντος (και δεν μιλάω για τον Bono) ούτε autotune σε σώζει ούτε τίποτα.

Πάντως πολύ τραγουδιστές σήμερα το χρησιμοποιούν σαν μέσο βελτίωσης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...