yann Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Mα γιατι παντα μπυρες? ??? Χαθηκαν τα ουζο-ρακαδικα? Να'χει και κα'να greek meze,μαϊφρεντ! ;D (εχει στριψει η ουρα μου απ'τα λουκανικα...) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
Vrass Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να δουλευω στην βανδη εκεινη την μερα... αλλα βλεπουμε! Φερε και τη Βανδή μαζί. Εχω ακούσει ότι είναι πολύ οκ σαν άτομο και κάνει χαβαλέ. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
yann Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Φερε και τη Βανδή μαζί. Εχω ακούσει ότι είναι πολύ οκ σαν άτομο και κάνει χαβαλέ. Φροντιστε να'χει και αποχωρητηριο... Μαλλον θ'αποχωρησω... ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
Vrass Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 LOL ;D ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
evris Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι ρε παιδια Αγ. Παρ. :P My love for you is ticking clock, Berserker
dr.peters Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 θες καπου πιο κοντα ακομα? να παρουμε μπυρες και να ρθουμε σπιτι σου?? ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης....
dkall Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Σωστα τα λεει ο Evris , παλι Αγ. Παρασκευη ......? εννοει να παμε στο νεο octoberfest του ΠΕΙΡΑΙΑ ... ;D http://www.octoberfest.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=6&theid=6&open1=6&open2=&thepid=23&page=1 ...γηρασκω αει διδασκομενος...
evris Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 θες καπου πιο κοντα ακομα? να παρουμε μπυρες και να ρθουμε σπιτι σου?? ;D ;D ;D ... και LIDL cola :P My love for you is ticking clock, Berserker
dr.peters Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 ... και LIDL cola :P cocacola!!! ειπαμε... το αυθεντικο εχει mojo! ποτε θα το καταλαβεις? Σωστα τα λεει ο Evris , παλι Αγ. Παρασκευη ......? εννοει να παμε στο νεο octoberfest του ΠΕΙΡΑΙΑ ... ;D http://www.octoberfest.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=6&theid=6&open1=6&open2=&thepid=23&page=1 εγω μεσα και σε αυτο!! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Evilnye Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Πόσο νέο είναι το Octoberfest Πειραιά; Πέρυσι θυμάμαι δήλωσε πως λειτουργεί μόνο μεσημέρια. Άλλαξε κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση