Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 ζαρτιερα κ ροντεο! τετοια γυναικα θελω! Γιατί; Δεν έχεις δικά σου;
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί; Δεν έχεις δικά σου; χαχαχαχαχα σε τετοιο κορμι οχι..... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
bihlas87 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 σε τετοιο κορμι οχι..... Παρε ενα σωμα απο ebay, φτηνα ειναι. ;D
warpie Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 ζαρτιερα κ ροντεο! τετοια γυναικα θελω! σε ξανθο κανει γιατι τα μελαχρινα μας τελειωσαν? ;D
gkou Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Λυπάμαι που θα σας γειώσω απότομα αλλά στη Eurovision φέτος θα πάω εγώ και θα τραγουδήσω Αρλέττα ;D ;D ;D Λοιπόν, μακάρι να μας εκπροσωπήσει η κοπέλα αλλά από ό,τι έχω διαβάσει είναι και άλλοι που διεκδικούν τη θέση της, οπότε όλα παίζονται. Μέχρι κι ο Αλκαίος θέλει να πάει ;D Πάντως, αν τελικά μας εκπροσωπήσει θα είναι ό,τι καλύτερο έχουμε στείλει ποτέ !!! :) https://myspace.com/gkou
darshan Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o τι γυναίκα Θεέ μου...
Kenny46n2 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ έχει όμως Κοσμοκάρτα Χαχαχαχαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D Support your local scene.
dr.peters Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 Χαχαχαχαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D ναι, αυτη που διαλεξες εσυ και αυτος ο διαλογος ηταν τα πιο αστεια πραγματα στο τοπικ! ζαρτιερα κ ροντεο! τετοια γυναικα θελω! ;D Γιατί; Δεν έχεις δικά σου; χαχαχαχαχα σε τετοιο κορμι οχι..... Παρε ενα σωμα απο ebay, φτηνα ειναι. ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση