Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δηλαδη αγοραζοντας τα συστατιακα του εν λογω pc , ενας εμπειρος τεχνικος δεν μπορει να το στησει?

κυκλοφορουν 10δες οδηγοι για audio optimization που ευκολα καποιος μπορει να παρει ιδεες και να δει κατα ποσο βοηθανε στην αποδοση ενος μηχανηματος.

προσωπικα πιστευω πως σε αυτα τα θηρια που συζηταμε , πολυ λιγα πραγματα χρειαζονται tweaking.

Aρα μηπως παιζει και λιγο υπερτιμηση σε ολη την υποθεση?

Εγγυηση δινουν παντου απο οσο ξερω...

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

airborne+1

Έβαλα πριν από μια εβδομάδα αυτά που γράφει ο φίλος (σχετικά με τα κομπιουτερίστικα σε όλα τα βασικά) είχα την RME και συμφωνώ απολύτως. Μόνη διαφορά ότι έβαλα 3 κάρτες (από 1GB) για μνήμες. Δουλεύω με Nuendo και πραγματικά ότι και αν άνοιξα (πάνω από 20βαριά Vst) δεν κατάφερα να το ζορίσω καθόλου (μνήμη ως το 20%). Συνιστώ το set up ανεπιφύλακτα. Σχετικά με τιμές βρήκα τις καλύτερες στο e shop αλλά με κεθυστέρησαν λίγο. 

Δημοσιευμένο

το αμερικάνικο πισί έχει σούπερ ντούπερ επεξεργαστή και μνήμη

αλλά στο bottleneck της όλης υπόθεσης, στους δίσκους, δεν φιλοτιμήθηκαν να βάλουν έστω έναν SAS...   :-X

Δημοσιευμένο

Δηλαδη αγοραζοντας τα συστατιακα του εν λογω pc , ενας εμπειρος τεχνικος δεν μπορει να το στησει?

κυκλοφορουν 10δες οδηγοι για audio optimization που ευκολα καποιος μπορει να παρει ιδεες και να δει κατα ποσο βοηθανε στην αποδοση ενος μηχανηματος.

προσωπικα πιστευω πως σε αυτα τα θηρια που συζηταμε , πολυ λιγα πραγματα χρειαζονται tweaking.

Aρα μηπως παιζει και λιγο υπερτιμηση σε ολη την υποθεση?

Εγγυηση δινουν παντου απο οσο ξερω...

Όπως είπες και συ: έμπειρος τεχνικός.

Μόνο στο νοιζ, έχουμε κάμποσα θέματα με προβλήματα σε pc. Αν κάποιος δεν θέλει/δεν ξέρει να ασχοληθεί θα πλερώσει. Τώρα το αν είναι υπερτίμηση αυτό θα το κρίνει ο καθένας βάσει των τιμών που παίζουν στην αγορά και βάσει της τσέπης του.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

Πρώτον, συμφωνώ με το πακέτο Core i7 920 + Gigabyte mobo. Αυτός ο συνδυασμός με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο εδώ και 10 μήνες! ;)

Δεύτερον, ο παραπάνω επεξεργαστής μπορεί να δουλέψει με μνήμες σε triple channel και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην βάλει κανείς ένα από τα πολλά σετάκια των 3 ή 6 Gb που κυκλοφορούν. Οι τιμές είναι παραπλήσιες με ένα σετ των 4 Gb και η διαφορά σε απόδοση είναι αρκετή.

Μόνο στο νοιζ, έχουμε κάμποσα θέματα με προβλήματα σε pc. Αν κάποιος δεν θέλει/δεν ξέρει να ασχοληθεί θα πλερώσει. Τώρα το αν είναι υπερτίμηση αυτό θα το κρίνει ο καθένας βάσει των τιμών που παίζουν στην αγορά και βάσει της τσέπης του.

+1

Yes it is!!!

Δημοσιευμένο

το εστησες μονος σου το pc?

Εγω παντως μονος τον εστησα, τον πηρα σε κομματια.

Μου τη δινει οταν μου "κλεβουν" πραγματα μεσα απο τα κουτια των διαφορων parts. Αλλα και παλι δεν εμπιστευομαι για καποιο λογο τα general PC build καταστηματα. Εχω δει σε μηχανημα να "παιζει" να μην ειναι στερεωμενη καλα δηλαδη η ψυκτρα. Και μιλαω για πολυ μεγαλο καταστημα. Το ιδιο πραγμα ειχαν κανει σε 2 PC.

Αν ξερεις στησε το μονος σου. Σιγουρα θα το προσεξεις πιο πολυ το μηχανημα σου απο καποιο "τεχνικο" που στηνει 50 PC τη μερα και του τη λενε κι απο πανω που δεν προλαβε να στησει περισσοτερα :-X

Δημοσιευμένο

Aυτο ακριβως ειναι το θεμα...Οτι δεν ξερω να το στηνω μονος μου...

Τι κανω σε αυτη την περιπτωση?

Εχω πολυ κακη εμπειρια απο ακριβο pc που εστησα σε γνωστο computer shop.

Τι προτεινεις?

Δημοσιευμένο

Γι'αυτό είσαι στο Νοιζ, πες σε ποιά περιοχή μένεις και κάποιος μπορεί να βρεθεί που να ξέρει να σε βοηθήσει.

Αν είσαι Ρόδο πάντος εγώ έρχομαι.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημοσιευμένο

Με την ευκαιρία αυτή, να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί οδηγοί στο internet για συναρμολόγηση υπολογιστή, στα αγγλικά ή τα ελληνικά. Ένα απλό googlάρισμα αρκεί για να το διαπιστώσετε. ;)

Αν πάντως υπάρχει ανάγκη ή αν απλά θέλουμε να ανατρέχουμε μόνο σε resources εντός του Noiz, μπορεί να φτιαχτεί ένας τέτοιος οδηγός από/για το Noiz. Επίσης μπορώ να αναλάβω εγώ τη δημιουργία του αλλά πρώτα ας δούμε αν υπάρχει κόσμος που να ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο.

Yes it is!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...