dkall Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 ....περνεις και WD-40 μαζι με την κιθαρα ?? ...γηρασκω αει διδασκομενος...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 (χμ...δεν είναι άλλο το graphite απο το carbon?) Αμ, δεν είναι;;; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
watchmen Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιος θα ηθελε να δοκιμασει αυτην την κιθαρα ? http://www.compositeelectrics.com/ εγώ! γιατί δεν το κάνεις ψηφοφορία? θέλω να ψηφίσω :P I am chasomeritus and Goal Keeper
yann Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 ....περνεις και WD-40 μαζι με την κιθαρα ?? Eισαι τρελλος?? ??? Αυτο θα την καθαρισει!!! Κοκα-κολα παιρνεις για την ανανεωση της σκουριας που φευγει! ;D (μη γελατε,ειναι τροπος γρηγορης "παλαιωσης"!) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
marathon Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Άραγε η σκουρία "βγαίνει" στα χέρια και στα μπλουζάκια? ;D Αύριο θα ξέρω...και θα σας πώ την Τρίτη Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
WilliamSats Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 ...απεταξάμην τον πειρασμό... Ναι καλά ;D ;D ;D Βλέπω το review (της νέας απόκτησης) να έρχεται σε απ'ευθείας σύνδεση απο την Πόλη Του Φωτός. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
marathon Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι καλά ;D ;D ;D Βλέπω το review (της νέας απόκτησης) να έρχεται σε απ'ευθείας σύνδεση απο την Πόλη Του Φωτός. Ενα πράγμα που ο περισσότερος κόσμος δεν προσέχει στα δάνεια και την πατάει είναι ότι είναι δάνεια. Είναι η ρίζα της λέξης δανεισμός, δανείζω και όχι του κατέχω, ανήκω, χαρίζω, ξοδεύω. Παρ όλο που τις συγκεκριμένες τις θεωρώ (εκτός από καλές κιθάρες) έργα τέχνης, πρέπει να ομολογήσω ότι η Audiokostios λογική είναι συντριπτική και αποτρεπτική σε τέτοιες περιόδους. Φάτε μάτια ψάρια...κλαπς κλαπς Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση