Evilnye Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Σχόλια όπως "όποιος έχει ψηφίσει πάνω από 20% είναι κορόϊδο" επιτρέπονται? Απαραίτητα! Θα ήθελα να γνωρίσω αυτόν που ψήφισε 90%, μου φαίνεται ενδιαφέρον τύπος. Μπορεί να ξέρει και για το πλαστό 20εύρω...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ήθελα να γνωρίσω αυτόν που ψήφισε 90%, μου φαίνεται ενδιαφέρον τύπος. Και ο μηδέν...δεν είμαι εγώ. Θέλω να γνωρίσω τους μηδέν, ξέρουν πράγματα που δεν ξέρω? Yann εσύ είσαι? (και ο άλλος?) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
fleamail Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 (και ο άλλος?) Χάρηκα για την γνωριμία... ;D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
The Alex Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καπου εκει στην μεση πιστευω... ;D
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καπου εκει στην μεση πιστευω... ;D Στη μέση από πάνω (στα κοροϊδα δηλ) ή στη μέση από κάτω? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά αν δεν ψηφίσει κ ο Νικόλας νομίζω η ψηφοφορία δεν είναι έγκυρη...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά αν δεν ψηφίσει κ ο Νικόλας νομίζω η ψηφοφορία δεν είναι έγκυρη... Έχει ψηφίσει...δεν ξέρω/δεν απαντώ Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει ψηφίσει...δεν ξέρω/δεν απαντώ Πάλι καλά. Δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα διαφορετικά... Πάντως τα αποτελέσματα είναι ήδη εντυπωσιακά...
vit_hot Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ήθελα να γνωρίσω αυτόν που ψήφισε 90%, μου φαίνεται ενδιαφέρον τύπος. Θα κανες κατι μαζι του? Εγω παντως πιστευω οτι αν βγει κατω απο 10% ο jase κ ο marathon θα συναιτεριστουν κ θα μας πουλανε νοβοπαν για 100 ευρω το κιλο ;D
gdevelek Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 η αυτοδυναμία είναι κοντά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση