elavd Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Βιντεοσκόπισα κάτι "γρατσουνίσματα" με την Tokai αλλά χρησιμοποίησα την ψηφιακή μου μηχανή==>Ο ήχος είναι ψιλομάπα. Λέτε να το ανεβάσω, ή θα περιμένετε την επίσημη (με καλό audio) παρουσίασή της; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δώσε φαϊ στους οφθαλμολάγνους 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 εχασα επεισοδια βλεπω...!!! 8) 8) 8) λοιπον: ΗΛΙΑ , ΚΑΤ ' ΑΡΧΑΣ ...."ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ" και τωρα.... Κ Α Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Ο το Κ Ο Υ Κ Λ Ι !!!! [move]Μα.......που ειναι τα C L I P S ? ? ? ?[/move] Mesa/Boogie & Strato
pascal Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Έλα να ανέβει το βίδεο, να ανέβει το βίδεοοοοο :)
frail Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Καλοπαιχτη κ απο μενα (αδελφος Τοκακιας κι εγω!) Πολυ ωραια η κιθαρα σου και οι φωτογραφιες προσεγμενες. Ποιας χρονια ειναι μας ειπες και το χασα?? :) Οσο για το binding στη ταστιερα δεν υπαρχει σε ολα τα μοντελα καινουρια, ειναι ενα feature, που το εχουν τα πιο high-end μοντελα (απο LS/LC 150 κ πανω περιπου), εμενα μ αρεσει που το εχει η LC185 μου! (κ ας μην αρεσει στον Ηρακλη :P) Τα κλιπακια κ τα βιντεο δεν εβλαψαν κανενα ανεβασε κ προχειρα και πιο προσεγμενα! 8) Μεγειες!! ;D 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough!
elavd Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ορίστε λοιπόν το πρόχειρο video: http://www.youtube.com/watch?v=Qq6f9XAig8M www.facebook.com/YourPaintedSmile
kwstas79 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Συγνώμη που θα στο πω, είσαι και παντερμένος άνθρωπος εδώ που τα λέμε, αλλά... ...είσαι κά*λα, και εσύ, και η κυρία... LEGO people live in houses made of their own flesh.
bihlas87 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο ηταν το ψιλομαπα? Κατατοπιστικοτατο το βρηκα, μελι σταζει και αυτη :D Τι output εχουν οι fralin? Να δω αν οι gfs που θα τσιμπησω για την τσεχα ειναι κοντα...
elavd Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Τι output εχουν οι fralin? Να δω αν οι gfs που θα τσιμπησω για την τσεχα ειναι κοντα... Δεν ξέρω, αλλά τώρα που θα αλλάξω pots θα τους μετρήσω και θα σου πω ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
X-minor Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραίος, και η κιθάρα και το παίξιμο, και κατατοπιστικότατο το βίντεο! Μπράβο για την επιλογή! Παρεμπιπτόντως, ο ήχος σε φάσεις είναι καρφί Frusciante ή είναι ιδέα μου? :-X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση