fotmos Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας για μια ακόμα φορά! Εδώ και λίγο καιρό με προβληματίζει το εξής ερώτημα: Έχω το Kurzweril PC2R μαζί με το Fatar VMK 188 plus. Τα χρησιμοποιώ σε πολλές περιπτώσεις: στο σπίτι (και ξεχωριστά ως controler) στο μαγαζί, στα LIVE, και για διάβασμα για το δίπλωμα του πιάνου (μιας και το κανονικό μου έχει χαλάσει... :-[ Όπως έψαχνα στο ίντερνετ βρήκα το νέο Kurzweil PC3x με 2000€! Η ερώτησή μου είναι αν αξίζει να τα αντικαταστήσω με αυτό. Κυρίως με απασχολεί αν το κλαβιέ του είναι εξίσου καλό και αν λειτουργεί και ως controler. (και γενικά αν αξίζει) Ευχαριστώ προκαταβολικά!
SPEEDHEEL Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 γενικα ειναι πολυ καλυτερο οργανο man αν σε παιρνει κανε την αγορα απο Ελλαδα 8α το βρεις κατω απο 2 χιλιαρικa...ψαξ'το λιγο Εκει εξω αυτη τη στιγμη τα καλυτερα οργανα (Stage Piano) ειναι τα Kurzweil PC-3X και Υamaha S 90XS Αν θες ομως κλαβιε...πας δαγκωτα για Kawai MP8 δεν παιζει καλυτερο κλαβιε εκει εξω(ξυλινο πληκτρο και προσωμοιωση σφυριου...) http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=searc
fotmos Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Αν τα συγκρίνεις (Fatar VS Kurzweil) ως προς το κλαβιέ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση