WilliamSats Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους, Η πρωινή ιντερνετική μου βόλτα με έριξε πάνω σε αυτούς τους νέους ενισχυτές απο την PRS. Λέγεται Sweet 16 και είναι ένας λαμπάτος ενισχυτής (κεφαλή) στα 16Watt βασισμένος στις 6V6 λυχνιές. Ο ενισχυτής ήδη βρίσκετε στα μαγαζιά της Αμερικής, για εδώ δεν γνωρίζω (αν μπορεί να διαφωτίσει κάποιος). Η PRS έχει 2 καμπίνες που προτείνει, μία 1Χ12" και μία 2Χ12", επίσης έχει Bright Switch, Reverb, EQ Bass, Mid, Treble, Volume και MASTER VOLUME. Στις λυχνίες έχει 4 στην προενίσχυση, αναλυτικά 2Χ 12ΑΤ7, 1Χ JJ ECC83S και μία Tung Sol reissue 12AX7 και στην έξοδο 2Χ 6V6. Δεν είναι όμορφό? Ο Θωμάς πάντος δεν το έχει και είμαι περίεεργος να δω πότε και σε ποιά τιμή θα το φέρει. Η προτινόμενη τιμή απο την PRS είναι στα $1659 (αουτς!....κάηκα!!!) ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
bihlas87 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είναι όμορφό? Καλος ειναι μωρε αλλα με μια σπορτιφ εννοια, οχι με την χλιδα που μας εχουν συνηθισει.
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν περίμενα να δω master volume σ'αυτόν τον ενισχυτή. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
VietMan Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καλος ειναι μωρε αλλα με μια σπορτιφ εννοια, οχι με την χλιδα που μας εχουν συνηθισει. E oxι και sportif ρε Μητσε. Αυτο για μενα ειναι κυριλε και ακριβο.!! Hi!! I'm Paul from guitar world!!
WilliamSats Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν περίμενα να δω master volume σ'αυτόν τον ενισχυτή. Ούτε εγώ και αυτό είναι ένα μεγάλο + Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
bihlas87 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Mου θυμιζει κατι τετοιο Ενω θα επρεπε να θυμιζει κατι τετοιο Στο τσακ ειμαι να ανοιξω thread με design κιθαρων και κλασικων αυτοκινητων... Sorry για το off-topic
WilliamSats Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραία παρομοίωση, ειδικά το πρώτο ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
koraxprs Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης αυτών των ενισχυτών ;D (Αναφέρομαι σε όλους τους PRS) Ειλικρινά, πέραν του design (που προσωπικά δε μου αρέσει) δε μπορώ να καταλάβω τι άλλο προσφέρουν, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και ποιο κενό στην αγορά έρχονται να καλύψουν, ειδικά όταν το pricing είναι στην κατηγορία MESA/Boogie και άνω, όπου βέβαια τα features αυτής της κλάσης είναι πολύ πιο πλούσια. Δλδ δεν καταλαβαίνω αν είναι πράγματι μια κίνηση άνοιγμα της PRS στο χωρο των ενισχυτών με αξιώσεις (που δεν βλέπω πώς θα επιτύχει), ή απλά ένα project για συλλέκτες/brand maniacs που τότε βέβαια γούστο τους και καπέλο τους! Εκτός αν έχουν καταφέρει να βγάλουν τόσο μαγευτικό ήχο, λίγο youtube που είδα πάντως (official κιολας) δεν...
WilliamSats Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Αν αυτό που άκουσα δεν είναι πολύ χρωματισμένο, λόγο συμπίεσης ή eq κλπ, τότε είναι πολύ καλό αυτό το "κουτάκι" των 1700$ Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης αυτών των ενισχυτών ;D (Αναφέρομαι σε όλους τους PRS) Ειλικρινά, πέραν του design (που προσωπικά δε μου αρέσει) δε μπορώ να καταλάβω τι άλλο προσφέρουν, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και ποιο κενό στην αγορά έρχονται να καλύψουν, ειδικά όταν το pricing είναι στην κατηγορία MESA/Boogie και άνω, όπου βέβαια τα features αυτής της κλάσης είναι πολύ πιο πλούσια. Πρόκειται σαφώς περί ενός ενισχυτή boutique, και αυτοί καλύπτουν ένα μικρό αλλά σταθερό τμήμα της αγοράς, ανεξάρτητα από την τιμή τους - που μπορεί να φτάσει ΠΑΡΑ πολύ ψηλά με τρεις ή και τέσσερις φορές την τιμή τούτου εδώ - και του πόσα features έχουν. Ίσα ίσα, πολλοί από αυτούς δεν έχουν πολλές παραμετροποιήσεις παρά διαθέτουν τα απολύτως απαραίτητα, κάτι που τους φέρνει πιο κοντά στον "pure tube" ήχο (δεν τα χρειάζονται κιόλας γιατί δεν απευθύνονται σε μανιακούς με τα high tech αλλά σε εραστές του roots, μπλουζ και bare minimum ήχου). Παρεπιπτόντως, η τιμή του για μπουτίκ μάλλον λίγο χαμηλή είναι, μιας και κυμαίνεται στα επίπεδα πχ. της Dr. Z που είναι της ίδιας φιλοσοφίας. Σημείωση: o Paul Reed Smith πριν φτιάξει αυτόν είχε έναν 20ρη Koch Studiotone combo στο εργαστήριό του για να δοκιμάζει τις κιθάρες του... μπορεί να τον έχει και ακόμα... :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση