yann Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Aν η βιδα ηταν απο σκληρο μεταλλο, τοτε θα κινδυνευε το ιδιο το σπειρωμα. Πρεπει παντα να ειναι πιο μαλακο απο τη ιδια τη βεργα, ωστε η οποια ζημια να γινεται στη βιδα ("παξιμαδι" στην ουσια), και να μη χρειαζεται αλλαγη βεργας... ;) Παρ'τη βιδα στο χερι και ψαξε... Για την επαρχια τι να πω?εδω δεν βρισκεις στην Αθηνα... ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
bihlas87 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Aσ' τα να πανε, ειχαμε τρομερες εξελιξεις απο εχθες :( Ανοιξα την τρυπα, εβγαλα την βιδα, τσεκαρα την εφαρμογη με το αλλεν και επιανε αξιοπρεπως αρα η τρυπα ηταν στενη για αυτο δεν επιανε σωστα το κλειδι. Την ξαναβαζω λοιπον και λεω θα βολευτω προσωρινα. Αρχιζω να σφιγγω, κουρδιζω κοιταω το relief, το αφηνω μιση ωρα να 'ηρεμησει', ξεκουρδιζω, ξανασφιγγω, ξανακουρδιζω και αφηνω αλλη μιση ωρα. Ηθελε μιση στροφουλα ακομα, ξαναξεκουρδιζω, σφιγγω και... να ζησουμε να το χαιρομαστε :-X Εσπασε η εδραση της ακρης του truss rod, finito... Θα φυγουν 80-90 ευρω στα καλα καθουμενα για μπρατσο απο ebay, ευκαιρια να παρω μπρατσο με maple ταστιερα ::)
yann Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Βιαστηκες... :( Αν το αφηνες λιγες μερες να τραβηξει μονο του... Καταλαβαινω οτι ειναι αρκετα παλιο το μπρατσο σου για να "ακουει" σε μιση ωρα! Παντως,δεν νομιζω οτι το 80-90 θα ειναι καλυτερο απο το παλιο.. ;) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
bihlas87 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Βιαστηκες... :( Οπως παντα, τουλαχιστον πηρα ενα μικρο μαθημα και ευτυχως στο πιο φτηνο μου οργανο ;) Παντως,δεν νομιζω οτι το 80-90 θα ειναι καλυτερο απο το παλιο.. ;) 180 ευρω κοστιζει το μπασο μου, πιστευεις οτι θα ειναι χειροτερο απ το μανισιο? edit: 2 φαουλ. Το mighty mite που ειδα ειναι για jazz bass. Μολις συνειδητοποιησα οτι θα χρειαστω και καινουρια κλειδια. Ευτυχως που εχω και αλλο μπασο, μαλλον θα αργησει πολυ η αγορα...
yann Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τωρα καταλαβα... ;D Απανω του.... :D :D :D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση