ZIKO Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Αν βέβαια υπολογίσεις μεταφορικά από Αμερική και τους δασμούς στο τελωνείο, η διαφορά έρχεται γύρω στο κατοστάρικο... Το σωσες μονο σου ! ;D Το ιδιο πραγμα εννοουμε και με τους δασμους απο το τελωνειο θα του βγαινε η κιθαρα πιο ακριβα απο το να την αγορασει καινουρια Tone is in the ear of the beholder
VietMan Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Αλλη μια ερωτηση. Αυτη η κιθαρα : http://guitare.playback-europe.com/prs-ce24_natural-6635.html ειναι ιδια με τουτη? : http://www.dv247.com/guitars/prs-ce-maple-top-24-electric-guitar-vintage-natural--63374 Hi!! I'm Paul from guitar world!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Έτσι φαίνεται.. Edit: Υπάρχει λάθος στο γαλλικό σάιτ... Κοίτα στην ιστοσελίδα πάαανω-πάαανω αριστερά, στον "τίτλο" της ιστοσελίδας στο browser. Άλλη τιμή!!!! 1918 χωρίς ΦΠΑ When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
VietMan Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Kαι μενα ετσι μου φαινεται!! Οι Γαλλοι γιατι βαραν ετσι στις τιμες? Θεμα νομισματος ειναι λες? Παντως το οργανο κουκλι. Θα σπρωξω ο, τι εχω κ δεν εχω και θα το τσιμπησω μου φαινεται Hi!! I'm Paul from guitar world!!
VietMan Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Edit: Υπάρχει λάθος στο γαλλικό σάιτ... Κοίτα στην ιστοσελίδα πάαανω-πάαανω αριστερά, στον "τίτλο" της ιστοσελίδας στο browser. Άλλη τιμή!!!! 1918 χωρίς ΦΠΑ Δεν το ειδα το σημειο που λες αλλα 1918 χωρις ΦΠΑ ειναι πολυ πανω απο τον Αγγλο Hi!! I'm Paul from guitar world!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά ναι... Ο Άγγλος δεν παίζεται στις PRS. Το σημείο είναι στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης σου - δίπλα στο σήμα του Explorer ή του Mozilla ή όποιου χρησιμοποιείς... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
VietMan Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Xε! Τωρα το ειδα!! Πολυ ακυρο παντως! Για να το βλεπει ο κοσμος η για να το βλεπουν οι ιδιοι το εβαλαν? ;D Οντως, τις κλεβει τις PRS ο ατιμος? Γιατι και ο thomann ειναι καπως τσιμπημε... edit: kotsadoros βλεπεις οτι παλευω με τις προσφορες των πολυεθνικων εδω περα!! Περιμενω καμια προσφορα σου ;D Hi!! I'm Paul from guitar world!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση