bihlas87 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ την ποθώ. Δίνεται όμως σε νταγλαράδες. Ειδαλλως θα ειχαμε καθε λογο να ελπιζουμε ;D
yann Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Aυτο το κομματι,.. πως και γλυτωσε την "Πρωτοψαλτικη" μεταγλωτιση?? ;D Κατσε να κανω τουλαχιστον το ρεφραιν πριν με προλαβει αλλος..(αλλη?) ..προσαρμοσμενο σε ιθαγενη ( >:( ) δεδομενα: "Φιλη-σα ενα-κοριτσι,και-μου-α-ρε-σεεεεε... ..αλλα-τ'αγορι μου-μας βααα-ρεσεεεε..." ;D ;D ;D Και εγώ την ποθώ. Δίνεται όμως σε νταγλαράδες. ΟΚ!Εχω δηλαδη πιθανοτητες,ε?..Αλλα τι θα πει τ'αγορι μου..?... ??? ;D ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
blackie Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 ΟΚ!Εχω δηλαδη πιθανοτητες,ε?..Αλλα τι θα πει τ'αγορι μου..?... ??? ;D ;D Χιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
yann Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Oχι και τα τρια!!! Πληηηζζζζ... ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
bandit Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 ta poulia pou exw sto mpalkoni exoun trella8ei me ayto to komati.... (genika omws den ta poly empisteyomai giati trellainontai kai me vandi) :P
relayer Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πιστεύω ότι έχει πάρα πολύ πλάκα το κλιπάκι : Γραφικό europower με τη φωνάρα της Katy και τον soft bi στίχο, από τις "κανονικές" σύγχρονες power metal κυκλοφορίες πολύ καλύτερο!!! YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith
bihlas87 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ο τυπος το προχωρησε πολυ... [flash=200,200]
relayer Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει ο τύπος είναι εντελώς φευγάτος τους έχει αφήσει όλους χιλιόμετρα πίσω... Καταπληκτική εικαστική παρέμβαση φίλε bihla... YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Αλλα τι θα πει τ'αγορι μου..?... ??? ;D ;D Τι να πω; Χαλάλι σου...
playloud Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ο τυπος το προχωρησε πολυ... [flash=200,200] O τυπος θα πρεπει να εχει εικονισμα το Love It To Death του Alice Cooper. Tι να μας πει μωρε.... Make me fries...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση