IORDANID Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ερώτηση για το Fantom X7. Υπάρχει κάποιος που να έχει άποψη για τις κάρτες πιάνου της Roland SRX-02 και SRX-11? Θα ήθελα μια κριτική για το αν αξίζει να δώσει κάποιος περί τα 280 ευρώ για να αποκτήσει ένα καλύτερο ήχο πιάνου (και ποια από τις 2 θα προτιμούσε). Μέχρι στιγμής παίζω με το preset 'so real' το οποίο είναι ένα αξιοπρεπές πιάνο. Είναι εμφανής ηχητικά η διαφορά που να αξίζει μια τέτοια αγορά? Ευχαριστώ
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εντελώς προσωπική μου άποψη. Η μία συμπληρώνει την άλλη. Ανάλογα βέβαια το ύφος της μουσικής που παίζεις κάθε φορά. Μία επίσκεψη στην παρακάτω ιστοσελίδα πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει αρκετά. http://www.rolandus.com/flash/demos/srx/
playel Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε μου δοκίμασε και το consert piano 002 (αν θυμάμαι καλά)Το δουλέυει κάποιος γνωστός μου που παίζει με μεγάλα ονόματα(και εγώ στο home studio)Είναι πολύ καλό
djdoctor99 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 εχω τη srx-11 στο χ7 εχει καλα δειγματα αλλα ειναι πολυ χαμηλα γραμενα και πανω στη δουλεια <ψαχνεις> να τα ακουσεις.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 εχω τη srx-11 στο χ7 εχει καλα δειγματα αλλα ειναι πολυ χαμηλα γραμενα και πανω στη δουλεια <ψαχνεις> να τα ακουσεις. Το ίδιο χαμηλά ακούς και τα preset δείγματα του οργάνου ή μόνο της κάρτας ?
djdoctor99 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 οχι τα δειγματα του οργανου ειναι ενταξει κυριε χναρακη
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Περίεργο... Εάν είσαι Αθήνα, μήπως μπορείς να φέρεις το όργανο μαζί με την κάρτα, να δω αυτό που λες ?
djdoctor99 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 δυστηχως κ. χναρακη ειμαι λιγο μακρια στη χιο και ειναι δυσκολη η μετακινηση του οργανου . παντως ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση