roxerose Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά δε μου λέτε καμια γνώμη για τις κιθάρες GNL γιατι τις είδα σε ενα κιθαρά και ηχοτρομοκρατήθηκα :lol:
mentalvortex Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 πολυ καλες κιθαρες.εχω μια legacy και πραγματικα μου αρεσει περισσοτερο απο τις fender ιδιας τιμης (1600 ευρω).πολλοι λενε πως τα τελευταια χρονια η ποιοτητα τους εχει πεσει.εγω δεν το γνωριζω,ισως να ειναι αληθεια,μα για μενα πραγματικα ειναι πολυ καλες κιθαρες και πιστευω αξιζουν τα λεφτα.
whiteNoise Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά δε μου λέτε καμια γνώμη για τις κιθάρες GNL γιατι τις είδα σε ενα κιθαρά και ηχοτρομοκρατήθηκα :lol: αν εννοεις τις G&L (και οχι GNL την οποια δεν γνωριζω) ειναι φοβερες κιθαρες. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
mentalvortex Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά δε μου λέτε καμια γνώμη για τις κιθάρες GNL γιατι τις είδα σε ενα κιθαρά και ηχοτρομοκρατήθηκα :lol: αν εννοεις τις G&L (και οχι GNL την οποια δεν γνωριζω) ειναι φοβερες κιθαρες. παντως κι εγω μιλαω για τις G&L
diskolos1 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά δε μου λέτε καμια γνώμη για τις κιθάρες GNL γιατι τις είδα σε ενα κιθαρά και ηχοτρομοκρατήθηκα :lol: αν εννοεις τις G&L (και οχι GNL την οποια δεν γνωριζω) ειναι φοβερες κιθαρες. παντως κι εγω μιλαω για τις G&L Πολύ καλές κιθάρες! Πεντακάθαρες και καλοζυγισμένες :) P>Sloppy Kingdom
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 πολυ καλες κιθαρες.εχω μια legacy και πραγματικα μου αρεσει περισσοτερο απο τις fender ιδιας τιμης (1600 ευρω).πολλοι λενε πως τα τελευταια χρονια η ποιοτητα τους εχει πεσει.εγω δεν το γνωριζω' date='ισως να ειναι αληθεια,μα για μενα πραγματικα ειναι πολυ καλες κιθαρες και πιστευω αξιζουν τα λεφτα.[/quote'] Όλα τα λεφτά η Legacy.Έμεινα λίγο μα$#@ας όταν την άκουσα σε έναν Engl Thunder You are wrong f**ked and overatted...
mentalvortex Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Όλα τα λεφτά η Legacy.Έμεινα λίγο μα$#@ας όταν την άκουσα σε έναν Engl Thunder χε χε.εγω εχω κι εναν thunder οποτε μαλλον θα σου αρεσει ο ηχος μου (οκ το ξερω πως ο ηχος ειναι "στα χερια" κτλ κτλ...)
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 πιο καλοφτιαγμενες κιθαρες σε σχεση με τις οριτζιναλ του ιδρυτη της εταιρειας (Leo Fender) oμως οι περισσοτερες (με εξαιρεση τις thinline) ειναι πολυ βαριες & πριμαριστες ,ειδικα οι τελεκαστερ τους,(ισως φταινε & οι κεραμικοι μαγνητες που φορανε τα περισσοτερα μοντελα & οι βαριες γεφυρες),επισης αυτο το headstock...ε,δεν ειναι & για τα καλλιστεια... :lol: τα μπρατσα τους ομως (ειδικα τα πολυ παχια που μπορεις να παραγγειλεις χωρις επιβαρυνση) ειναι φανταστικα σαν αισθηση & ευτυχως εχουν τζαμπο ταστα ολα & η 2 piece κατασκευη τους εγγυαται μακροζωϊα & σταθεροτητα.... κατα τη γνωμη μου τα καινουργια μοντελλα ειναι πολυ καλυτερα απο τα παλαιοτερα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
taq Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Έπαιξα μια φορά με μία Legacy στο Διαμαντόπουλο και περίμενα όντως να είναι πιο Fender από τις Fender μου, αλλά δυστυχώς δεν ήταν. Δεν ξέρω, σαν κιθάρα δεν ήταν άσχημη απλά περίμενα να μην ακούεται τοσο "τσιγκινη", από την άλλη όντως φάνηκε κάπως μέτρια στην αίσθηση, στο μπράτσο, στο παίξιμο γενικότερα, αν και αυτό διαφέρει φυσικά από κιθαρίστα σε κιθαρίστα. Πιστεύω ότι είναι υπερεκτιμημένη στα 1600 ευρώ, με τόσα παίρνεις στρατοκάστερ που "φυσάει" οι καινούργιες fat strat μου αρέσουν περισσότερο πολύ καλό feeling από το πρώτο άγγιγμα :lol: κάτι που δεν είχα με την Legacy, αλλά όλα αυτά είναι υποκειμενικές και μόνο απόψεις, εγώ προσωπικά δεν θα έδινα τόσα χρήματα για αυτό το όργανο :P In Fender Strat we trust!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση