STUDIOM13 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά οι μεταφορές σας τα σπάνε. ;D ;D ;D ;D
lambrosgg Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 H signature είναι η custom του καθένα... ;) http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
evris Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 οι μεταφορές σας τα σπάνε. ;D ;D ;D ;D Δε χρειαζεται να μου μιλας στον πληθυντικο My love for you is ticking clock, Berserker
evris Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 H signature είναι η custom του καθένα... ;) H special signatured ειναι το αντιθετο της vintage std? My love for you is ticking clock, Berserker
blackie Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 H signature είναι η custom του καθένα... ;) Mαλλον η custom ειναι η signature του καθενος...
evris Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Mαλλον η custom ειναι η signature του καθενος... H signature του ενος μπορει να ειναι η custom ενος αλλου My love for you is ticking clock, Berserker
lambrosgg Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Mαλλον η custom ειναι η signature του καθενος... Σωστά.. Τότε η signature είναι η custom του διάσημου. :P http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
FritzBlackLP Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 H special signatured ειναι το αντιθετο της vintage std? Mαλλον η custom ειναι η signature του καθενος... Αρα η signature είναι η custom του διάσημου που πήρε μία STD τη βάφτισε vintage std με μπόλικο custom modification και την πλασάρει ώς special signatured το οποιοδήποτε custom shop..... ............ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......!!!!!!! Όχι άλλο σόλο ρε παιδιά.....
bihlas87 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβως. Η παρακατω... κατσιβέλα ειναι custom Στο παραλληλο συμπαν οπου ειμαι παιχταρας και διασημος ειναι signature.
roybatty Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβως. Η παρακατω... κατσιβέλα ειναι custom Στο παραλληλο συμπαν οπου ειμαι παιχταρας και διασημος ειναι signature. Μπορείς να ζητήσεις από τον εαυτό σου στο παράλληλο σύμπαν να μου δώσει ένα αυτόγραφο; :) Στο θέμα μας: Τι είναι custom; κάτι που ταιριάζει (σχεδόν) στα γούστα σου. Τι είναι signature; μαρκετίστικο κόλπο. Occam's razor makes the cutting clean.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση