Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Για λάιβ και μπάντες πάντως myspace>>> + 10000000 !! ;D ;D πολυ πιο λογικο και σωστο βρισκω το my space... :P Mesa/Boogie & Strato
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 +1. Κι εγώ προσπαθώ - μάταια - να καταλάβω. Ας μας εξηγήσει κανείς. +2 noiz forevah! ;D παλιούς φίλους βρίσκεις με το google, τώρα να γίνεσαι "φίλος" μέσα από το facebook και να βλέπεις τους δικούς τους φίλους και αυτοί τους δικούς σου και σχόλια και chat και "να τι κάνει αυτος τώρα" και "you may want to add this guy to your friend list" Και προσκλήσεις για φιλίες από άτομα που ψάχνουν απλά κάποιο συνονόματο με σένα... έλεος... μόλις τώρα έστειλα απάντηση ότι "μάλλον ψάχνεις συνονόματο" και μου ζήτησε να γράψω και kaptcha... >:(
blue Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 . https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Earendil Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Παλεύεις τόσα χρόνια να ξαγκιστρώσεις από τον κάθε ολυμπιονίκη μαλάκα που βρίσκεις στο δρόμο σου, για να καταλήξεις να τον κάνεις "φίλο" και να επιδοθείς σε εμετικά "Pouse koukle" -μη τυχόν και συζητήσουν οι παλιοί συμμαθητές ότι είσαι ακόμα ΠΑΝΚΗΣ. ;D ;D Καληνύχτα στόκοι. 8) Τουλάχιστον εδώ στο Noiz και μια στραβή να γίνει, ξέρω ότι θα τρέξουν για μένα ο Evris, ο Blue, στη μεγάλη ανάγκη κι ο Κύριος Μπίχλας. Άλλο επίπεδο. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
spy Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό με τους παλιούς συμμαθητές - και γενικότερα με τις παλιές γνωριμίες - είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου. Οι κίνδυνοι είναι πολλαπλοί: 1. Να ανασύρω από το υποσυνείδητό μου άτομα που δεν θα ήθελα να ξαναδώ μπροστά μου. 2. Να δω πώς έχουν καταντήσει, π.χ. πρώην φρικιά που είναι πλέον καραφλοί και στελέχη πολυεθνικών, πάλαι ποτέ "περιζήτητες" γκόμενες που έχουν πλέον περάσει στις κατηγορίες milf ή bbw κλπ. 3. Να θυμηθώ τι μ@λ@κας υπήρξα κατά καιρούς. Άσε καλύτερα. :)
bihlas87 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Το εκνευριστικο ειναι οταν συναντας στον δρομο καποιο γνωστο που εχεις να δεις χρονια. -Που εισαι ρε Μητσο, τι λεει, ολα καλα? -Νταξει μωρε επιβιωνω, εσυ? -Μια χαρα... Α, κανε με add στο facebook να τα πουμε. -Τι σε κανει να πιστευεις οτι ειμαι γραμμενος στο facebook? -Ξερω γω, δεν εισαι? -Τελος παντων, αντε φευγω... ΚΑΘΕ φορα το ιδιο βιολι. Ακομα χειροτερο το να εισαι σε σπιτι φιλου, να μπαινει στο ακατονομαστο και ξαφνικα να βλεπεις τον εαυτο σου στις φωτογραφιες που εχει ανεβασει. Οχι τιποτα παρεϊστικες αλλα του στυλ 'πρωτοχρονια 2005, ο Κωστας και ο Δημητρης τυφλα, ξερνανε τ' αντερα τους στο πεζοδρομιο', εως και αρκετα χειροτερα αλλα δεν ειναι της παρουσης. Ελεος ρε π****η, αν ηθελα να εκτεθω σε 200 ατομα που δεν με ξερουν θα το εκανα και μονος μου... edit: 3 απαντησεις ωσπου να γραψω, φανταστειτε τον εκνευρισμο και το... σμιξιμο των φρυδιων μου την ωρα που εγραφα ;D
mastixas Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα και θα συμφωνήσω μαζί σας. Λίγα είναι τα άτομα που όντως θα χαρούμε να ξαναδούμε. Γιατί πολύ απλά όσα απο αυτά αξίζουν δεν θα περιμένουμε το facebook να μας φέρει σε επαφή μαζί τους γιατί θα κρατάμε ήδη. Ακόμη αναγκαζόμαστε να κάνουμε φίλους άτομα που δεν θα θέλαμε γιατί έτσι έτυχε ή ήρθαμε σε δύσκολη θέση. Τις προάλλες έβγαλα ένα σούργελο απο τη λίστα και αφού το κατάλαβε μου έστελνε μηνύματα του στύλ "τί εκανα και με διέγραψες?" και τέτοια.. Τώρα την ξαναβλέπω μπροστά μου σε ότι μ@λ@κία δείξει και γραψει.. Εμένα με βοήθησε στο να βρώ παλιούς συμμα8ητες που έχουν φύγει χρόνια απο το μέρος μου. Ακόμη έρχεσαι σε επαφή με πολλά άτομα χωρίς να είναι ανάγκη να ανταλλάζεις τηλέφωνα και MSN καθώτι διαθέτει και online chat. Μεγαλύτερο ατού για μένα όπως είπα πριν, είναι η εύκολη διαφήμιση κάποιου γεγονότος σε όλους τους γνωστούς. όποιος κατάλαβε - κατάλαβε
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά είσαστε όλοι λάθος, το ... φατσοβιβλίο έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πλάκα. Λέω μάλιστα να γραφτώ, μπας και βρώ ένα κάφροβλακ τουμπανιέρο που είχα γνωρίσει κάποτε στα στρατά. Ή για να φτιάξω μια σελίδα για βαμπίρ λεσβίες. LEGO people live in houses made of their own flesh.
gdevelek Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2009 μόλις τώρα έστειλα απάντηση ότι "μάλλον ψάχνεις συνονόματο" ... ...και η (εντελώς άγνωστη) τύπισσα που μου είχε στείλει το friend request μου απάντησε σε άψογα greeklish "oxi apla se ekana add pirazi?" το καταφύγιο του κάθε πικραμένου :-\
theoctapus Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2009 Το facebook δεν είναι τίποτα άλλο από μια παροδική μόδα, όσον αφορά τους χρήστες. Με τον ρυθμό που αλλάζουν οι ιντερνετικές τεχνολογίες (όσο εμείς μιλάμε για web 2.0, στα επιστημονικά συνέδρια θεμελιώνουν ήδη το web 4.0) δεν θα αργήσει να βγεί κάποια νέα μπούρδα να τραβήξει όλους εκείνους που ξεγελάνε την μοναξιά τους. Αγνοήστε το facebook που υπάρχει μόνο για να σχηματιστούν οι μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων με πληροφορίες για τον καθένα μας. Αύριο-μεθαύριο αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για να μας κατηγοριοποιήσουν με σκοπό την εμπορική εκμετάλλευση (μαρκετινγκ) και την ρουφιανιά (τρομονόμος κ.α.). Facebook=Big Brother. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση