solega Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=TgadadHNXqQ&feature=related :'(
playloud Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Βαλτου μπολικο βαθακι και ενα analog echo και εχεις ΚΑΡΦΙ Eric Johnson. Ο Joe ειναι οντως απιαστος αλλα εδω στις περισσοτερες φρασεις ειναι κλωνος του Eric (κι αυτο καλα το κανει ο μπαγασας) Make me fries...
astraxan19 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Βαλτου μπολικο βαθακι και ενα analog echo και εχεις ΚΑΡΦΙ Eric Johnson. +1000 Ειδικα στο 0:17-0:25 ειναι καρμπον ej Μπάτε να γιομίσω..
elavd Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 ΦΟΒΕΡΟΣ! www.facebook.com/YourPaintedSmile
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δείτε τον σε μικρή ηλικία με το συγκρότημά του με κάτι διάσημους γιούς και φυσικά την dream κιθάρα. InfluenSir!
distortion Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 8) http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367
vit_hot Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 πραγματικα καλος! τωρα τελευταια τον ανακαλυψα κ εχω παθει πλακα.. απο δισκογραφικες δουλειες εχει κανει πολλες?θα βρουμε τιποτα στο greece?
The Genius Loci Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Γι'αυτα τα licks τύπου EJ πάντως τον έχω ακούσει να αυτοσατυρίζεται σε κάποιο βίντεο. ;) απο δισκογραφικες δουλειες εχει κανει πολλες?θα βρουμε τιποτα στο greece? Ναι έχει κάνει αρκετές. Το Greece δεν ξέρω τι είναι όμως, δισκοπωλείο? ::) ::) ΦΟΒΕΡΟΣ! Που χάθηκες εσύ νιόπαντρε?? ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
elavd Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Που χάθηκες εσύ νιόπαντρε?? ;D ;D ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
nuno Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 "πραγματικα δεν υπαρχουν σχολια για τον Joe Bonamassa" Καλά μη το λες αυτό...έλληνες είμαστε... 8) Εδώ παραλίγο να βγάλουμε και τον Gus άχρηστο... :o Τον Ozzy ξεπεσμένο γιατί...μεγάλωσε :-\ Από τον Σταρόβα φτάσαμε μετά από αρκετές σελίδες στον Τσιτσάνη κ.ο.κ. Τι να λέμε τώρα!! Καλός και ο Joe αλλά εγω έχω ακούσει κάτι παιχταράδες στην παραλιακή...που να στα λέω ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση