barzucci Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Thanks guys!!!! λοιπον το εγραψα με μια squier των 100 euro ασεταριστη τελειως στο toneport!!
gemini Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 κατ'εμε επαιξες παρα μα παρα μα ΠΑΡΑ πολλα Καλοπροαιρετα παντα,συμφωνω και εγω.
tasosSG Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Καλοπροαιρετα παντα,συμφωνω και εγω. +1 Απο ηχο πολυ καλο ομολογω.... 8) ;) www.kerinoi.gr
watchmen Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε μου τεχνικα εισαι μεγαλη παιχτουρα!(σιγουρα κλασσης ανωτερος απο μενα...) αλλα τα σημεια που δεν φαινοταν ποσο καλος εισαι,αυτα δηλαδη που δεν επιανε το κοντερ 15 νοτες/sec Tongue Tongue τα γουσταρα πολυ περισσοτερο! παιζεις χρονια κ με δασκαλο να υποθεσω ε?? όχι, με δασκάλα παίζει ;D I am chasomeritus and Goal Keeper
thanasis b Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 εισαι πολυ καλος παιχτης απο οτι ακουσα και καταλαβα! μπραβο λιγο πιο συγκεκριμενες φρασεις και παυσεις (στα εχουν πει και πιο πριν φιλοι) :)
AL PACINO Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 αγαπη μου...να το ανακοινωσω στο φορουμ?ασε με σε παρακαλω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση