gemini Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Ενα δικο μου funk κομματι,που το εφιαξα σε μια δοκιμη που εκανα με το μπασο,οταν το πρωτοαγαρασα. http://www.box.net/shared/o0cy6bho2t
Evilnye Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Γεια! Κατ' αρχάς με τι ηχογράφησες (τι μπάσο, πως συνδεδεμένο κτλ κτλ) Στα καθ' αυτά ρυθμικά δεν καθόταν καλά το βασικό ριφ, θέλει λίγο να το λιώσεις αυτό για να σου κάθεται άνετα. Η μελωδία στο ενδιάμεσο όμως πολύ καλή.
longshadow Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Όντως υπήρχε ένα μικρό προβληματάκι στο groove γιατί σε μερικά σημεία οι νότες του μπάσου ήταν παιγμένες στο "περίπου" και όχι "ακριβώς"... Practice makes perfect!... ;) (...και μένα μου άρεσαν τα υπόλοιπα.. :)...)
gemini Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Γεια σας παιδια! Η ηχογραφηση,εγινε με ενα φτηνο μπασο,τετραχορδο,που αγορασα για τις ηχογραφησεις μου.Δεν ειμαι μπασιστας,κιθαριστας ειμαι,(και οχι καλος)αν κρινω απο τους κιθαριστες που ακουω στο forum.Σε αυτο που στεκομαι ομως και με ενδιαφερει,ειναι το αν η δομη και οι βασικες ιδεες των κομματιων μου λενε κατι.Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. ΥΓ.Η ηχογραφηση,εγινε με το audicity,και τα οργανα,απο πεταλιερα,και στην on board καρτα ηχου του pc.(εκτος απο την ακουστικη κιθαρα που ειναι απο μικροφωνο.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση