Spiros__K. Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Το πρόβλημα κατά την γνώμη μου, βρίσκεται στις ίδιες τις Ελληνικές αντιπροσωπείες. Οι πωλητές την είδανε δημόσιοι υπάλληλοι και οι διευθυντές εργοστασιάρχες. Χτύπησε κανείς το χέρι του στο τραπέζι της Korg ή της Yamaha απαιτώντας Γερμανικές τιμές, αλλιώς έξω απο'δω? Συγγνωμη κιολας αλλα αυτο που λες νομιζω πως δεν ειναι εφικτο για εναν απλο λογω. Ποσα οργανα πωλουνται στην Ελλαδα (των 12-13 εκατομυριων) και ποσα στη Γερμανια (των 80)??Αναλογικα παντα. Ειναι πιο ευκολο για αυτους να πετυχουν καλυτερες τιμες για τον απλουστατο λογο οτι πουλανε περισοτερα μηχανηματα τον χρονο. Το λαθος ειναι των εταιριων που δεν θεσπιζουν ενιαιες τιμες. Αλλα και παλι αυτο ειναι ανεφικτο γιατι υπαρχουν πολλες μεταβλητες που οριζουν το τελικο κοστος για να ερθει το προιον απο το εργοστασιο στο καταστημα λιανικης πωλησης. Αυτό το tr...Το καλοκαίρι του 2008 το είχα βρει σε καλό ελληνικό κατάστημα 750.Το φθινόπωρο πήγε στα 850 (τότε το πήρα εγώ).Μετά από λίγο καιρό το πήγαν 1000+ ευρώ ! Εκείνη την εποχή ανέβηκε και το juno-g από 850 σε 950...Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προέκυψαν αυτές οι ανατιμήσεις. Αυτο ειλικρινα σπαω το κεφαλι μου για καταλαβω πως μπορει να εχει γινει. Το μονο που θα μπορουσαμε να υποθεσουμε ειναι η μεταβολη να οφειλετε στις εκαστοτε τιμες το πετρελαιου και οτι αυτο συνεπαγεται(κοστος μεταφορας π.χ). Αλλα απ' οσο μπορω να θυμιθω το καλοκαιρι του 2008 ηταν σε ανοδικη πορεια ενω απο τον Νοεμβρη ειχαν ξεκινησει να πεφτουν οι τιμες. Αν κανω λαθος διορθωστε με!!
pliktras1234 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά πιο πετρέλαιο αν είναι δυνατόν …. Τι με νοιάζει εμένα στο κάτω κάτω αν η Γερμανία έχει 80 εκατομμύρια κόσμο και η Ελλάδα 12… Ας πήγαιναν οι επιχειρηματίες τις Ελλάδας στη Γερμανία αν είναι έτσι …. Δεν μπορείς να έχεις τόσο μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές τελεία και παύλα … Πλέον είμαστε Ευρώπη και τα πράγματα τα ψάχνουμε από παντού αυτοί χάνουν ….
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση