Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Επανερχομαι επι του θεματος...παραγγειλα  bridge  k tailpiece απο thomann( tonepros –μετρικα) ,μου ηρθαν ολα μια χαρα πληρωσα κ την λυπητερη (98 ευρα...) κ βρεθηκα προ εκπληξεως,,,,οι βιδες στερεωσης  του bridge( του καινουργιου) ειναι αυτες που φαινοντε στη φωτο (οι χοντρες) κ στην κιθαρα ειναι  αλλιως, οπως φαινοντε στην δευτερη φωτο..το ξερω  οτι μαλλον  εκανα μ*******,το ερωτημα ειναι οτι αν χρησιμοποιησω μονο  του το bridge χωρις της << μαμας >> του τα βιδακια θα υπαρχει προβλημα με το κουρδισμα,το action κτλ?? Δηλ.αν απλα το στερεωσω στα βιδακια της κιθαρας κ βαλω χορδες θα εχω προβλημα με το σετ απ??η κιθαρα ειναι orville les paul custom.. :(

P8270266.thumb.JPG.c844ee487adac8d00de5127c98b15a8d.JPG

P8270268.thumb.JPG.e92e77866141abb415e9b774274ad97f.JPG

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

ευχαριστω φιλε μου..την εχεις παθει κ συ ετσι??εγω νιωθω βλακας που δεν το προσεξα πιο πριν... ???

κα ι που να με δεις με τρυπανι να τα φερνω σε μια custo lp 1960. Θα κοψεις φλεβα

ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ.

ROCK N ROLL

ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσιευμένο

Επαναφέρω λιγάκι το θέμα μιας και είμαι στην ίδια περίπτωση.. :D

Orville Les Paul Custom (υπέροχο όργανο...) και θέλω να βάλω TonePros bridge & tailpiece.

scofield, με τις βίδες που είχε η κιθάρα, υπάρχει κενό στις τρύπες της γέφυρας..?

Αν σου είναι εύκολο ανέβασε μια φωτό...  :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Επαναφέρω λιγάκι το θέμα μιας και είμαι στην ίδια περίπτωση.. :D

Orville Les Paul Custom (υπέροχο όργανο...) και θέλω να βάλω TonePros bridge & tailpiece.

scofield, με τις βίδες που είχε η κιθάρα, υπάρχει κενό στις τρύπες της γέφυρας..?

Αν σου είναι εύκολο ανέβασε μια φωτό...  :)

ελα φιλε σορυ τωρα ειδα το μηνυμα...ειχα αγορασει tonepros κ μετα την πηγα στον μαστορα (Κελεσιδης Λαρισα-φοβερος ) κ μου εφτιαξε ΄΄φωλιτσες΄΄ στην χορδιερα γιατι υπηρχε το κενο που αναφερεις...Orville les paul  η κιθαρα μου ειναι...κ της αλλαξα τα φωτα... ;D ;Dθα προσπαθησω να ανεβασω φωτο για να δεις...

Δημοσιευμένο

Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση!

Γενικά μετά την τοποθέτηση έχεις παρατηρήσει βελτίωση στον ήχο, sustain κτλ?

Πιστεύεις άξιζε η αναβάθμιση..?

Περιμένω και τις φωτός!  ;)

Δημοσιευμένο

αυτα που ειχε  (hardware) απο την μαμα ηταν για πεταμα...σε χαλια κατασταση,οποτε αγορασα αναγκαστικα tonepros γιατι δεν ειχα αλλη επιλογη...οι μαγνητες αλλαχτηκαν σε EMG 81/85,αφαιρεθηκε το χρωμα της (ηταν μαυρη) κ με την βοηθεια του marathon σε αλλο σαιτ (kithara.gr) εκατσα κ την εβαψα κ λουστραρα,,,η εμπνευση ο Νοτος κ η αγaπη μου στον zakk wylde...η κιθαρα παιζει μια χαρα,ειναι πολυ κοντα στα specs σε Gibson custom κ δεν ξεκουρδιζει ευκολα...να κ οι φωτο ;D ;D

0159i.jpg.5f7c0cd64d73d3a20bb34108ad324d74.jpg

0160kg.jpg.e73058f066ad07356ab39feaae6ccd60.jpg

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...