Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπερα,

εχω το εξης προβλημα, εχω ανοιχτο το cubase και για τον x,ψ λογο θελω να ακουσω ενα κομματι απο το media player 11. Κανοντας το αυτο, ο media player μου λεει πως δεν ειναι δυνατο να παιχτει το συγκεκριμενο αρχειο ,γιατι η συσκευη ηχου χρησιμοποιηται απο αλλο προγραμμα..

τι μπορει να σημβαινει??? τι πρεπει να ρυθμισω??

ευχαριστω

Δημοσιευμένο

Έχεις δώσει μέσω του driver της κάρτας ήχου σου αποκλειστική χρήση από το πρώτο πρόγραμμα που τη χρησιμοποιεί (cubase).

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

Πρεπει να πας στο Device Manager του Cubase και στο VST Multitrack που δειχνει τους drivers της καρτας ηχου σου να τσεκαρεις το

Release Asio Driver In Background.

Aυτο λογικα θα το λυσει. Αλλα πες μας και τι καρτα ηχου εχεις.

Δημοσιευμένο

το εκανα αυτο που λες αλλα δεν αλλαξε κατι :(

εχω την emu 0404 usb 2.0

*******το ιδιο μου κανει και οταν ανοιγω το guitar rig 3

Δημοσιευμένο

Σωστός, αλλά προσχή, γιατί όταν αλλάζεις απο το cubase στο media player υπάρχει περίπτωση (εξαρτάτε απο την κάρτα) να αλλάξει ο ρυθμος δειγματοληψίας και η συχνότητα και να προσαρμοστεί στο κομμάτι που θα πάιξεις στο media player.

Δηαλδή αν γράφεις στα 16bit 48KHz και το κομμάτι στο MP είναι 16bit 44,100hz γυρνόντας στο cubase θα σου έχει αλλάξει το 16-48 σε 16-44,1. Το έχω δει στην έκδοση 3 του cubase, δεν ξέρω αν είναι bug και πλέον έχει φτιαχτεί και η έκδοση ήταν αυθεντική, όχι μούφα.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημοσιευμένο

Πρεπει να πας στο Device Manager του Cubase και στο VST Multitrack που δειχνει τους drivers της καρτας ηχου σου να τσεκαρεις το

Aυτο λογικα θα το λυσει. Αλλα πες μας και τι καρτα ηχου εχεις.

το εκανα αυτο που λες αλλα δεν αλλαξε κατι Sad

εχω την emu 0404 usb 2.0

*******το ιδιο μου κανει και οταν ανοιγω το guitar rig 3

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...