allobarr Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 το μόνο μου θέμα είναι ότι τους scn δεν τους εχω ακούσει σε rosewood αλλα σε maple. Θα έχει μεγάλη διαφορά; θα έχει κάποια, όχι εξαιτίας maple, αλλά επειδή μιλάμε για 2 διαφορετικές κιθάρες..ακόμα και 2 ίδιες κιθάρες, με το ίδιο σεταπ, δεν ακούγονται ακριβώς το ίδιο.. ;)
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 το μόνο μου θέμα είναι ότι τους scn δεν τους εχω ακούσει σε rosewood αλλα σε maple. Θα έχει μεγάλη διαφορά; Δε βαριεσαι....θα εχουν διαφορα βεβαια απο την κιθαρα που τους ακουσες μια και μιλαμε για...διαφορετικη κιθαρα :) μια χαρα θα ακουγονται ,αν βεβαια η κιθαρα σου ειναι ΣΕΤΑΡΙΣΜΕΝΗ σωστα και οι μαγνητες ΣΩΣΤΑ ρυθμισμενοι,χωρις καλο σετ απ και σωστη ρυθμιση και τους best of the best ;D να βαλεις μαπα θα ακουγονται... :) βεβαια μη ξεχνας οτι μιλαμε για ενα ποσοστο του ηχου σου μια και ο ενισχυτης και τα εφε παντα θα παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο την κιθαρα σου. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
aggelos_blues Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Δε βαριεσαι....θα εχουν διαφορα βεβαια απο την κιθαρα που τους ακουσες μια και μιλαμε για...διαφορετικη κιθαρα :) μια χαρα θα ακουγονται ,αν βεβαια η κιθαρα σου ειναι ΣΕΤΑΡΙΣΜΕΝΗ σωστα και οι μαγνητες ΣΩΣΤΑ ρυθμισμενοι,χωρις καλο σετ απ και σωστη ρυθμιση και τους best of the best ;D να βαλεις μαπα θα ακουγονται... :) βεβαια μη ξεχνας οτι μιλαμε για ενα ποσοστο του ηχου σου μια και ο ενισχυτης και τα εφε παντα θα παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο την κιθαρα σου. ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΩΝ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ SCN ME 150 ΕΥΡΩ Η ΟΙ STANDAR ME 70 ΕΥΡΩ?
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 σαφως οι SCN ME 150 ΕΥΡΩ,οι std ειναι λιγο μαπεϊσον... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
aggelos_blues Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 σαφως οι SCN ME 150 ΕΥΡΩ,οι std ειναι λιγο μαπεϊσον... ;D OI ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ STRAT?
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Άγγελε μη γράφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ please είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΙΣ. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
aggelos_blues Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Άγγελε μη γράφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ please είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΙΣ. χαχα. οκ συγγνωμη απλα ο υπολογιστης μου εχει προβλημα με το κουμπι του τονου και για να μην στελνω χωρις τονους, ειπα να στειλω κεφαλαια.
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Μην ανησυχείς, γράφε χωρίς τόνους (αυτό κάνει και ο SF ;D), thanx ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
aggelos_blues Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Μην ανησυχείς, γράφε χωρίς τόνους (αυτό κάνει και ο SF ;D), thanx ;) ok man
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 OI ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ STRAT? ναι ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση