Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

το μόνο μου θέμα είναι ότι τους scn δεν τους εχω ακούσει σε rosewood αλλα σε maple. Θα έχει μεγάλη διαφορά;

θα έχει κάποια, όχι εξαιτίας maple, αλλά επειδή μιλάμε για 2 διαφορετικές κιθάρες..ακόμα και 2 ίδιες κιθάρες, με το ίδιο σεταπ, δεν ακούγονται ακριβώς το ίδιο.. ;)

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο
το μόνο μου θέμα είναι ότι τους scn δεν τους εχω ακούσει σε rosewood αλλα σε maple. Θα έχει μεγάλη διαφορά;

Δε βαριεσαι....θα εχουν διαφορα βεβαια απο την κιθαρα που τους ακουσες μια και μιλαμε για...διαφορετικη κιθαρα :)

μια χαρα θα ακουγονται ,αν βεβαια η κιθαρα σου ειναι ΣΕΤΑΡΙΣΜΕΝΗ σωστα και οι μαγνητες ΣΩΣΤΑ ρυθμισμενοι,χωρις καλο σετ απ και σωστη ρυθμιση και τους best of the best  ;D να βαλεις μαπα θα ακουγονται... :)

βεβαια μη ξεχνας οτι μιλαμε για ενα ποσοστο του ηχου σου μια και ο ενισχυτης και τα εφε παντα θα παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο την κιθαρα σου.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Δε βαριεσαι....θα εχουν διαφορα βεβαια απο την κιθαρα που τους ακουσες μια και μιλαμε για...διαφορετικη κιθαρα :)

μια χαρα θα ακουγονται ,αν βεβαια η κιθαρα σου ειναι ΣΕΤΑΡΙΣΜΕΝΗ σωστα και οι μαγνητες ΣΩΣΤΑ ρυθμισμενοι,χωρις καλο σετ απ και σωστη ρυθμιση και τους best of the best  ;D να βαλεις μαπα θα ακουγονται... :)

βεβαια μη ξεχνας οτι μιλαμε για ενα ποσοστο του ηχου σου μια και ο ενισχυτης και τα εφε παντα θα παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο την κιθαρα σου.

ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΩΝ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ SCN ME 150 ΕΥΡΩ Η ΟΙ STANDAR ME 70 ΕΥΡΩ?
Δημοσιευμένο

Άγγελε μη γράφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ please είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΙΣ.

χαχα. οκ συγγνωμη απλα ο υπολογιστης μου εχει προβλημα με το κουμπι του τονου και για να μην στελνω χωρις τονους, ειπα να στειλω κεφαλαια.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...