Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Πολυ καλη πρωταση alchemist .   ;)

;)

Tωρα αυτο με τα 64 bit δεν θα με δυσκολεψει στο οτι θα εχω vst-i που τρεχουν μονο στα 32?? π.χ το atmosphere?? To cubase sx 3 τρεχει σε 64 bit??

Μην ακους ιστορίες για 64 bit, είναι ένα θέμα που έχουμε λίγο ακόμα χρόνο μέχρι να μας απασχολήσει σοβαρά. Άλλωστε όλοι οι επεξεργαστές εδώ και λίγα χρόνια είναι συμβατοί με 64 bit οπότε δεν έχεις πρόβλημα για την επερχόμενη μετάβαση.

Προς το παρόν θα δουλεύεις κανονικά στα 32 όπως όλοι. :)

Yes it is!!!

Δημοσιευμένο

Φίλε koxcygr:

Όντως πολύ καλή επιλογή ο Toshiba που προτείνει ο Alchemist.

Με βάση τον ίδιο καλό επεξεργαστή (Core2Duo T9950, με Level2 cache 6MB που είναι απαραίτητη όταν πρόκειται για μουσικό υπολογιστή) και ιδια ποσότητα RAM (4GB με μέγιστο τα 8GB, αν και τα 32μπιτα λειτουργικά βλέπουν μόνο μέχρι 3GB), προτείνω το μηχάνημα στο οποίο έχω επενδύσει εγώ εδώ και 2-3 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος:

HP Pavilion dv6-1190ev

Απροβλημάτιστη λειτουργία όσο καιρό το έχω, απλά όταν έχεις 32μπιτο λειτουργικό δε μπορείς να πας πάνω από 3GB RAM. Επομένως, αν χρειάζεσαι πολλά vst με μεγάλες βιβλιοθήκες, θες απαραιτήτως 64μπιτο λειτουργικό (εγώ θα βάλω 64μπιτα Win7 όταν έρθουν επίσημα στην αγορά).

Πάντως τις συγεκριμένες εφαρμογές που αναφέρεις τις έχω δοκιμάσει και είναι πανεύκολο να τρέξουν σε οποιονδήποτε πρόσφατα αγορασμένο υπολογιστή.

Ιδίως το SD2.0 είναι αποκάλυψη. 8)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Tελικα αγορασα αυτον που πρωτεινε ο alchemist , τωρα εχω windows vista 64 υπαρχει κατι που πρεπει να κανω διαφορετικα απο οτι πριν που ειχα εναν pentium 4 στα 3,2??? Ειτε στο cubase sx3 ή οπουδηποτε αλλου???

Για να γινω ποιο κατανοητος αλλαξει κατι σε αυτο το μεταβατικο σταδιο των windows xp και pentium 4 σε σχεση με αυτα που εχω τωρα???

π.χ για την καρτα ηχου θα βαλω drivers για 64 Bit ή ασχετο???

:)

Δημοσιευμένο

αν εχεις λειτουργικο 64 bit πρεπει και ολα τα προγραμματα και οι drivers που θα βαλεις να ειναι για 64 bit (αν δεν κανω λαθοs).

Shoot him again. His soul is still dancing...

Δημοσιευμένο

αν εχεις λειτουργικο 64 bit πρεπει και ολα τα προγραμματα και οι drivers που θα βαλεις να ειναι για 64 bit (αν δεν κανω λαθοs).

Τα προγράμματα όχι απαραίτητα, οι drivers οπωσδήποτε ναι.

Δημοσιευμένο

Με τα λεφτά που δίνεις, πάρε ένα case για PC, 2U οριζόντιο που ρακάρετε κιόλας, στήσε μέσα έναν 4πύρηνο με 4gb μνήμη, βάλε 2 γρήγορους μεγάλους σκληρούς, 512mb, κάρτα γραφικών και τίποτε άλλο (εκτός από την κάρτα ήχου βέβαια). Και φορητός και παντοδύναμος.

'Ολα είναι ατμός...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...