frank d Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 ακομα ενα τραγουδι κ τελος, απο εδω κ περα θα αργησουμε να ξανα ανεβασουμε κομματια, μας ενδιαφερει πολυ κ γνωμη σας. δεν ειναι μονο με μια κιθαρα (σε περιπτωση που βαρεθειτε) YOU_unplugged.wma
frank d Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 απο οτι καταλαβαμε μαλλον τα unplugged κομματια δεν αρεσουν κ τοσο :-\
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 Μπραβο παιδια, πολυ ωραιο κομματι και πολυ καλη ενορχήστρωση. Λιγο η φωνη με αγχωσε οταν και καλα ζοριζοταν, δεν θα το ηθελα τοσο, αλλα σε γενικες γραμμες τα πηγε πολυ καλα. Τωρα η μελωδια της κιθαρας, ειδικα στην εισαγωγη μου θυμιζει παρα πολυ ενα γνωστο κομματι και σπαω το κεφαλι μου να το βρω αλλα τωρα εχω κολλησει. :P Και στο ρεφραιν η μελωδια με πηγε σε ενα κομματι των Chigago αλλα ηταν για λιγο. Μου αρεσε πολυ το βιολι,τα κρουστα και γενικα το στησιμο του τραγουδιου. Λυπαμαι μονο, που δεν το προσεξανε τα αλλα παιδια, να σας πουνε δυο κουβεντες παραπανω, γιατι νομιζω οτι αξιζετε καποιας προσοχης. Ριχτε το και εσεις στο τσαμαρισμα μηπως και σας προσεξουν ;D ;D ;D (γινομαι κακος, το ξερω αλλα ετσι ειναι) Καλη συνεχεια.Με συμπαθεια. Πρώην VARTANIS
frank d Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 να'σαι καλα φιλε, εχουμε κ καποια αλλα ανεβαζμενα, απλα επειδη μας αρεσε και το ακουστικο ειπαμε να το βαλουμε κ αυτο, αν θυμηθεις με πιο μοιαζει πες μας,ευχαριστουμε πολυ.
kardc Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 Αυτη η Aminor (αν παιζεις οντως και δεν λεω μπουρδες) εμενα μου θυμιζει λιγο τον Προσκυνητη (Α.Ιωαννιδης) σαν ρυθμος αλλα γενικα δεν εχει καμια σχεση καθως ακολουθει picking και οχι συνεχομενο strumming. Επισης οταν ειδα τον τιτλο Υοu σκεφτομουν οτι θα ναι επανεκτελεση του Υou που ειχε γινει χιτακι περυσι απο Two face και δεν εδωσα σημασια. Το ακουσα κανα δυο φορες συνεχομενες γιατι μου αρεσε πολυ και ειδικα τα καμπανακια. Πολυ καλη δουλεια.
frank d Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Am ειναι οντως, χαιρομαστε που η δουλεια που εγινε αρεσει, σ'ευχαριστουμε πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση