mavmak Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω μερικές πληροφορίες για το μικρόφωνο αυτό. Το έχει κανείς να μου πει τις εντυπωσεις του? Με πιο τρόπο συνδέεται usb ή στην κάρτα? Το καλώδιο υπάρχει στην συσκευασία?
allobarr Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 ..το έχω εγώ :) λοιπόν συνδέεται xlr στην κάρτα ήχου, το καλώδιο δεν περιλαμβάνεται αν θυμάμαι καλά.. για ερασιτεχνικό home studio μικρόφωνο και χρήση για φωνές ή καμιά ακουστική, είναι εντάξει.. τί άλλο θες να μάθεις?
mavmak Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 apla fobomoun mipos xriazete ksexorista enisxiti mikrofonou. eisai efxaristimenos genika? kai ego gia erasitexniko home studio to 8elo
allobarr Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 ..αν δεν έχει η κάρτα ήχου σου ενσωματωμένο προενισχυτή, τότε καλό θα ήταν να έπαιρνες έναν..το μικρόφωνο δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, δεν ξέρω και ποιά είναι η τιμή του σήμερα..φερειπείν, με καμια 150-170 ευρώπουλα, παίρνεις rhode nt-1 που είναι καλύτερο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση