JAM Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Εννοείται οτι σε περιπτωση ΕΛΤΑ, ρωτατε για συστημμένο...μην χαθεί τιποτα... Μενει λοιπόν: 1) Ποσα ειναι τα μεταφορικά απο musik προντακτιβ 2) Ποσα θα ειναι τα μεταφορικα για Αθηνα-εξω πόλεις 3) Την παραγγελία του drikoudi και μετα σας λεω τι χρωσταει καθενας και σας δινω λογαριασμο Εθνικης www.intravenus.gr
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Jam εδω λέει κάτι αλλά δε βγάζω πολύ άκρη http://www.elta.gr/epixiriseis/packagedomestic.pdf You are wrong f**ked and overatted...
JAM Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Ξανακάνω σούμα : 1) Τα ταχυδρομικά κατ'αρχήν από produktiv είναι 40¤ Είστε σύνολο 4 (?) και εγώ 5 : elavd janick (2 ατομα) gangster drikoudis ¶ρα τα ταχυδρομικά θα πάνε δια 6 : 40/6 = 6,666 ¤ ( :evil: ) Αν ξεχνάω κανέναν ας μου πει. Παραγγελίες έχω πάρει από όλους εκτός από drikoudi. Θα κάνω την παραγγελία μόλις έχω συγκεντρώσει απ'όλους σας τα ποσά. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό Εθνικής : 359/786064-12 είναι στο όνομα Ιωάννης Αναστασάκης Επιβεβαιώστε το όνομα μην γίνει λάθος...και σαν σχόλιο βάλτε καλύτερα το nickname σας ή το επίθετο σας αφού μου στείλετε πρώτα ποιος είναι ποιος. Όσοι είστε από επαρχία, υπολογίστε περίπου το βάρος του δέματος , και ρωτήστε στα ΕΛΤΑ ή courier (όπως θέλει κανείς), για συστημένο πόσο βγαίνει και προσθέστε το στη σούμα σας. www.intravenus.gr
JAM Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Επίσης (αν και δεν επείγει) να μου στείλετε τα στοιχεία σας και τη διεύθυνση σας. Τα χρήματα καλό είναι να μπουν σύντομα ώστε να μην καθηστερήσει η παραγγελία. Δευτέρα-Τρίτη το αργότερο. Μόλις βάλει κάποιος χρήματα ας μου στείλει ένα mail : [email protected] για να επιβεβαιώσω ότι τα πήρα...μπορώ να το δω αμέσως με internet banking. Αυτά. www.intravenus.gr
gto234 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά θέλω κι εγώ ένα μικτάκι Soundcraft Compact 4 και ένα spot1 μαζί με το Collins D-5 chain.Επειδή είμαι απο Κρήτη κ μίλησαμε με τον drikoudi να κανονίσω με αυτόν καλύτερα;Απλά προσθέστε άλλο ένα άτομο για τα μεταφορικά.
riotshield Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 και εγω και εγω, με ξεχασες chief :)
JAM Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 Sorry riotshield ! Ηξερα οτι καποιον ειχα ξεχασει... Οπότε είμαστε 8. 40/8 = 5¤ /άτομο. Τα υπόλοιπα ως έχουν... www.intravenus.gr
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Αρχικά sorry για την καθυστέρηση αλλά αυτό γίνεται γιατί ακόμα δεν μου είπατε αν τα δικά σας πράγματα είναι διαθέσιμα . Το αναφέρω ξανά και ίσως γίνομαι κουραστικός αλλά ρωτάω για να μη καθυστερήσω την παραγγελιά αφού το ένα πέταλο (Digitech Delay) που θέλω δεν το έχει και θα κάνει 7-10 μέρες για να έρθει. Αν δεν τραβάτε κάποιο μεγάλο ζόρι με μια μικρή καθυστέρηση πείτε μου να το παραγγείλω.. Αν πάλι δεν μου πείτε τίποτα, μέχρι το βράδυ θα έχω στείλει την λίστα μου στον JAM συμπεριλαμβανομένου και του Digitech.. Αυτά τα ολίγα.... Κeep on F@$#<B>ing</b>
riotshield Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 είναι αγνωστο αν εχουν 8 one spot στο στοκ. και ισως να στειλουν και σε 2 δοσεις οπως ο thomann. θα στειλω ενα email να ρωτησω μην μας πουν κανε τρελο του στυλ εχουμε 4 τωρα και θα παραλαβουμε μετα απο 2 μηνες τα άλλα. θα παρω τηλεφωνο το απογευμα πριν κλεισουν αν δεν εχουν απαντησει μεχρι τοτε, εκτός αν θελει να παρει καποιος το πρωι για να μην καθυστερούμε. θα έπερνα εγω αλλα δεν θα είμαι σπιτι.
elavd Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Αν δεν είναι αργά, θα τηλεφωνήσω στο Musik-Produktiv εγώ αύριο το πρωί! Θα ρωτήσω αν υπάρχουν 8 διαθέσιμα one-spots (είναι όντως 8?) και 1 Digidelay. www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση