exarhos Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 εννοω ολα τα εφε,(ρακ και πεταλια) συνδεδεμενα στο send-return του ενισχυτη. send ------------> input return ------------> output τα υπολοιπα π.χ. wah booster fuzz overdrive distortion με μπαταριες (κατα τη συμβουλη του taki και του scott henderson οχι αλκαλικες ,απλες) στη σειρα(μπροστα στο input του ενισχυτη σου) +1 :wink: www.myspace.com/costaexarhos
takis Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 εννοωολα τα εφε' date='(ρακ και πεταλια) συνδεδεμενα στο send-return του ενισχυτη. send ------------> input return ------------> output τα υπολοιπα π.χ. wah booster fuzz overdrive distortion με μπαταριες (κατα τη συμβουλη του taki και του scott henderson οχι αλκαλικες ,απλες) στη σειρα(μπροστα στο input του ενισχυτη σου) +1 :wink: :lol: 8)
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 αυτα τα περι μπαταριων ειναι υπερβολες,τα μονα πεταλια που οντως ΚΑΠΟΙΕΣ φορες παιζουν καλυτερα με μπαταριες ειναι αυτα που εχουν τραντζιστορ γερμανιου & ιδιως καποια vintage μοντελλα που ετσι κι αλλοιως ελαχιστοι εχουν (και γιατι να τα εχουν αλλωστε αφου τα τωρινα πεταλια ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερα...) (& τα οποια εχουν αναποδη πολικοτητα),τωρα οποιος σοβαρα ισχυριζεται οτι μπορει να ακουσει τη διαφορα αλκαλικης & μη αλκαλικης μπαταριας μαλλον μας ...δουλευει :lol: το ρευμα ειναι ρευμα απο οπου και αν προερχεται (απλα με τις μπαταριες καποιοι ισχυριζονται οτι οταν "πεφτουν" καποια πεταλια βγαζουν πιο¨"ζεστο" ηχο...) υπαρχουν πλεον στην αγορα τοσο καλοι & ρεγουλαρισμενοι ανταπτορες που το θεμα τον μπαταριων εχει κλεισει οριστικα. Ασε που με τις μπαταριες κινδυνευεις να "μεινεις" κατα τη διαρκεια της συναυλιας (δεν αναφερομαι καν στο ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ της χρησης μπαταριων :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Εμένα τα πετάλια μου ρουφάνε τις μπαταρίες σε 4 ώρες και στο μαγαζί παίζω 5 οπότε μάλλον δε συμφέρει :D You are wrong f**ked and overatted...
elavd Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Janick θα σωθείς με το One Spot!! Ειδικά τα digital delays τις ξεσκίζουν (με το συμπάθειο) τις μπαταρίες... www.facebook.com/YourPaintedSmile
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Janick θα σωθείς με το One Spot!! Ειδικά τα digital delays τις ξεσκίζουν (με το συμπάθειο) τις μπαταρίες... Χθές μου ήρθε το Digitech Delay όποτε Hail to 1 spot :D Όμως παρόλα αυτά παρατήρησα το εξής... Το Multichorus και το DigiDelay στο manual τους γράφει ότι η μπαταρία κρατάει 4 ώρες και στα 2 :? Υ.Γ Eίχες δίκιο.Το delay κόβει κ@#$%ς!! :D You are wrong f**ked and overatted...
JAM Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Τα περί μπαταρίας πάντως ισχύει κυρίως σε fuzz γερμανίου και wah, για το λόγο όμως του ότι αλλάζει ο χαρακτήρας του πεταλιού καθώς πέφτει η μπαταρία. Είναι όμως καθαρά θέμα γούστου... Εγώ πάντως βαριέμαι τρομερά την διαδικασία με τις μπαταρίες γι αυτό 1-spot και πάλι 1-spot ! Στα μόνα πετάλια που έχω μπαταρίες είναι στο fuzz face και στο treble booster γιατί έχουν ανάποδη τροφοδοσία. www.intravenus.gr
elavd Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Στο fuzz face ειδικά δε μπορείς να κάνεις αλλιώς γιατί από τη σχεδίασή του θέλει αρνητική τροφοδοσία (-9V). www.facebook.com/YourPaintedSmile
riotshield Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 ναι αλλα με το 1spot πλεον γίνεται δουλειά και με τα "αναποδα"
elavd Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2005 ΠΩΣ??? www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση