SocialNetUsr Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Κρύβε λόγια JAM :twisted: :twisted: :twisted: Κeep on F@$#<B>ing</b>
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Πάντως ναι μεν πολύ καλό το 1 spot αλλά με κάποιους συνδυασμούς πεταλιών βγάζει το θόρυβό του. Για παράδειγμα συνδέοντας ένα digidelay και το Supervibe μου βγάζει αρκετό θόρυβο. Επίσης συνδέοντας το loopstation με το 1 spot Πάλι βγάζει θόρυβο. Τελικά η λύση στο πρόβλημα μου ήταν να βάλω δύο 1 spot! Ο Superfunk είπε ότι το έβαζε με 25 πετάλια και ήταν αθόρυβο You are wrong f**ked and overatted...
elavd Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ με 7 πετάλια χωρίς κανένα πρόβλημα! Ο μοναδικός ήχος (σαν ελαφρό σφύριγμα που ακούγεται) είναι από το DigiDelay όταν είναι στη φάση που του ρυθμίζεις το τέμπο με το πόδι (tap tempo) αλλά: 1) ο ήχος είναι ανεπαίσθητος ειδικά όταν παίζεις με την μπάντα, και όταν βγαίνεις από αυτή τη λειτουργία σταματάει ούτως ή άλλως... 2) δεν ευθύνεται το One Spot για αυτόν αλλά το delay. www.facebook.com/YourPaintedSmile
JAM Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πάλι το χρησιμοποιώ με 15 πετάλια και δεν έχω πρόβλημα θορύβου, ούτε από delay (GigaDelay Boss) www.intravenus.gr
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Ωραία χαλάλι τα λεφτά καλό πράμα θα πάρουμε :D You are wrong f**ked and overatted...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 το χρησιμοποιω εδω και 3 χρονια με 15 πεταλια (μεταξυ των οποιων και το DIGIDELAY) & δεν ακούγεται...κιχ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
JAM Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ BASSMAN...εεε...των πραγμάτων σας έγινε !!! :roll: Μου ήρθε ένα mail που λέει: Dear Customer, thank you for placing your order with Musik Produktiv. This is an acknowledgement of receipt of order but is not a confirmation of order! The items you have ordered will be delivered to you shortly. You will receive a separate acknowledgement note should one or more of the ordered items be out of stock. Καλή αναμονή λοιπόν. :D www.intravenus.gr
exarhos Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 πολυ kαλη αγορα παιδια :wink: θα ηθελα να σημειωσω ομως οτι μερικα πεταλια , ιδιως distortion fuzz booster , αποδιδουν καλυτερα με μπαταριες. (δοκιμασμενα πραγματα) εγω χρησιμοποιω αυτα που προανεφερα line με μπαταριες και τα εφε με syplay send-return. www.myspace.com/costaexarhos
elavd Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 εγω χρησιμοποιω αυτα που προανεφερα line με μπαταριες και τα εφε με syplay send-return. Τι εννοείς με το send-return? www.facebook.com/YourPaintedSmile
exarhos Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 :arrow: www.myspace.com/costaexarhos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση