Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

εγω παντως απο ολους αυτους εχω παθει πλακα με τον παρακατω......23χρονων....και τα ρεστα......αν και ειναι απο ΣΚΟΠΙΑ και τα λεει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το παραβλεπω......αν και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι

RUN FOREST....RUN!!!!

• Απαντήσεις 49
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Παρακαλώ να κηρυχθεί "disqualifier" ο ανωτέρω ψευδο-μακεδόνας για το λαστιχάκι στο πρώτο και στο τρίτο τάστο....!

"Απαράδεκτον για πράκτορες" που λέει και το ρητό... ;)

Δημοσιευμένο

Παρακαλώ να κηρυχθεί "disqualifier" ο ανωτέρω ψευδο-μακεδόνας για το λαστιχάκι στο πρώτο και στο τρίτο τάστο....!

αυτο ειναι τελικα που τον βοηθαει ε?μηπως αμα γεμισω την κιθαρα με λαστιχακια...μου ερθει καμια αναπαντεχη τεχνικη? ::) ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

αυτο ειναι τελικα που τον βοηθαει ε?μηπως αμα γεμισω την κιθαρα με λαστιχακια...μου ερθει καμια αναπαντεχη τεχνικη? ::) ;D

Πολυ λαστιχο βρε παιδακι μου παιζει τωρα τελευταια.Το εχω δει σε πολλους.....λες να ειναι διαβασμενα σαν τα κομποσχοινια και να σε μεταλλασουν και να παιζεις παπαδες???

Εγω ειμαι παραδοσιακος βαζω νεφτι. ;DΕκει να δεις shreding. :o

Ωραιος παντως ο Σκοπιανμαν.

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιευμένο

Γ@..ΤΟ παιξιμο!!!! Για να σου ερχονται ολα εκεινη την ωρα θελει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

δουλεια.. :-X

Music its a way of life...

Δημοσιευμένο

γεια χαρα , μολις ανεβασα ενα αυτοσχεδιασμο για ενα youtube διαγωνισμο και ειπα να το μοιραστω μαζι σας. Ελπιζω να σας αρεσει . Το rating  στο youtube ειναι ευπροσδεκτο  ;)

Καταπληκτικός!!!

Πολύ καλό παίξιμο,απίστευτη άνεση στην εκτέλεση, εντυπωσιακές φράσεις!!!

Μπράβο σου φίλε μου!!!

Δημοσιευμένο

Ωραίο το παιξιμό σου φίλε μπράβο σου,οσον αφορά τον τύπο από πάνω.. Η Μακεδονια ήταν είναι και θα ειναι Ελληνική για πάντα που να αναποδογυρίσει ανάποδα η Γη..  8)

Δημοσιευμένο

Oσον αφορα τον τυπο απο πανω που λεει Μακεδονια τα SKOPJIE..ουτε καν κοιταξα τα βιντεο...μονο αδιαφορια και θυμος  :-X

seven deadly sins..........

Δημοσιευμένο

γεια χαρα , μολις ανεβασα ενα αυτοσχεδιασμο για ενα youtube διαγωνισμο και ειπα να το μοιραστω μαζι σας. Ελπιζω να σας αρεσει . Το rating  στο youtube ειναι ευπροσδεκτο  ;)

Δεν ειδα ολα τα video του διαγωνισμου αλλα του ποστ το δικο σου μου αρεσε περισσοτερο πιο βατο,πιο μελωδικο ,ωριμο δεν ξερω τι να πω.....Συνεχισε ετσι!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...