freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Φοβερη ωριμοτητα στο παιξιμο για την ηλικια σου...με πλουσιοτατη φρασεολογια & ουσια & γκαζια & ναζια... (Δε σε κοβω για μεγαλο στα χρονια) Δε βαρεθηκα ουτε δευτερολεπτο... ΑΡΙΣΤΟΣ!!! Συνεχισε ετσι ρε παικτάρα!!! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
VietMan Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Τι εγινε τελικα με το διαγωνισμο? kotsadoros wins?? Hi!! I'm Paul from guitar world!!
kotsadoros Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Φοβερη ωριμοτητα στο παιξιμο για την ηλικια σου...με πλουσιοτατη φρασεολογια & ουσια & γκαζια & ναζια... (Δε σε κοβω για μεγαλο στα χρονια) Δε βαρεθηκα ουτε δευτερολεπτο... ΑΡΙΣΤΟΣ!!! Συνεχισε ετσι ρε παικτάρα!!! thanks ;) ε δεν ειμαι και μπεμπης ;D
kotsadoros Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Τι εγινε τελικα με το διαγωνισμο? kotsadoros wins?? Μακαρι vietman μου, θα βρω το λινκ να δεις ποιος κερδισε !!!!
VietMan Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Σωπα ρε συ!!! Αληθεια εκπλησομαι γιατι ειδα ολες τις συμμετοχες κ πραγματικα μονο μια μου εμεινε στο μυαλο εκτος απο τη δικη σου εκτελεση. Δε βαριεσαι. Δωσε τα χαιρετισματα στην prs ;) ;D ;D Hi!! I'm Paul from guitar world!!
engl Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 αυτος κερδισε το διαγωνοσμο απο οτι φενεται αν και για μενα το καλυτερο παιξιμο ηταν αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=ztkH5wOG0r0 www.emmonogrizo.gr www.myspace.com/emmonogrizo
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Έπαιζε βυσμα; Γιατί οι μισοί shredders από εδώ μέσα του ρίχνουνε στα αυτιά του νικητή... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
ignantios Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Έπαιζε βυσμα; Γιατί οι μισοί shredders από εδώ μέσα του ρίχνουνε στα αυτιά του νικητή... μπααααααααααα εισαι λιγο υπερβολικος............. RUN FOREST....RUN!!!!
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Εμένα με άρεσε κι ο δικός μας ο Πάλλας πολύ... 8) Όσο για τον νικητή, πολύ κουραστικός για τ' αυτιά μου. Πάντα για το σόλο στη συμμετοχή του μιλάω, δεν έχω τσεκάρει άλλα vids του. ;) Βass is a state of mind...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 μπααααααααααα εισαι λιγο υπερβολικος............. Εντάξει αυτό είναι πιο γρηγορο αλλά από την άλλη δεν έχει και φαντασία... Τα ίδια παίζει σε άλλο μοτίβο. Kotsadoros, DIMIS, PanagiotisRx7 του ρίχνουν standard... Είναι και κάτι αλλα καλόπαιδια που δεν ενθυμούμαι καλώς.... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση