Evilnye Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Με ευκαιρία το soundcheck στη συναυλία του Σάκη (και τη συνήθη κατάσταση κατά τις προετοιμασίες σε συναυλίες στο γήπεδο εδώ (στη Ρόδο)) είπα να ανοίξω ένα θέμα όσον αφορά την αρνητική πλευρά του θορύβου και την έλλειψη σεβασμού προς τους κατοίκους ενώ υπάρχει τρόπος και δυνατότητα να γίνει κάτι μια χαρά χωρίς να ενοχλεί κανένα. Εδώ λοιπόν οι κύριοι δοκίμασαν ότι εντάσεις είχαν και δεν είχαν μεταξύ 4-5 το μεσημέρι, τα μπάσα κυριολεκτικά μας έσπασαν τα αυτία, εγώ έχω ακόμα πονοκέφαλο. Και αυτή τη στιγμή (6 η ώρα πλέον) μετά από πολλαπλές μας διαμαρτυρίες και καταγγελία στην αστυνομία κάνουν δοκιμές σε φυσιολογικές εντάσεις... Επίσης αν θυμάμαι καλά και θα με ενδιέφερε αν κάποιος ξέρει τη νομοθεσία αναφέρει ότι κανείς δε μπορεί να ξεπερνάει κάποιο επιτρεπτό όριο θορύβου γενικά οποιαδήποτε ώρα, και δε μπορεί να κάνει τίποτα ακόμα και σε επιτρεπτό όριο στις ώρες κοινής ησυχίας. Εμείς μπορούμε βέβαια να συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε κ ότι ελάχιστο πετυχαίνουμε αλλά τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Οι απόψεις οι δικές σας ποιες είναι γενικά και ειδικά; Όσο σκέφτομαι τη συναυλία Queensryche στο Λυκαβητό η οποία διακόπηκε κατά τις 11:30 λόγω διαμαρτυρίας των γύρω κατοίκων (οπότε και δεν άκουσα το Queen of the Reich) και μετά το γεγονός πως πλέον όλες οι συναυλίες σε μεγάλες μπάντες που έχω πάει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα σταματάνε το αργότερο 11 με 11:30 αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος ωστε να εκπολιτιστεί και η ωραιότατη επαρχία την οποία οι Αθηναιοι ανεβάζουν και κατεβάζουν ως πανάκεια και μετά έρχονται για την ωραία και ήρεμη ζωή στη φύση, βλέπουν πως κανείς δε σέβεται τίποτα περισσότερο και από ότι στην Αθήνα και ξενερώνουν.
Evilnye Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Εν τω μεταξύ μιας κ μόνη μου τα λέω μόνη μου τα διαβάζω ας συμπληρώσω και τον πόνο μου ότι η συναυλία κατα τ άλλα έχει μια χαρά εντάσεις καμία σχέση με ότι δοκιμάσανε. (Σαν σύνολο πρόγραμμα κλασσική αρπαχτή απ' όλα με τζατζίκι λέει ο Ρουβάς 100 διασκευές medley και μερικά δικά του πακεταρισμένα όπου χωράνε.)
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Κανονικά όταν ενοχλείσαι πρέπει να κανεις καταγγελία για Διατάραξη. Το τμημα της γειτονιάς σου θα το μεταφερει στο 100 και αυτοι θα στειλουν περιπολικό. Συνηθως για να γινει καταγγελια πρεπει να δώσεις το όνομα σου. Προσωπικά όμως παρατηρησα ότι ενω είναι παρανομο, το όνομα μου "δοθηκε" στους ενοχλούντες. Στην ουσια λες στην αστυνομια να κανει το αυτονόητο και προβλεπόμενο δηλαδη. Αν εχεις να κανεις με μαγαζί... καλά κρασά. Γινεσαι ο γραφικός της γειτονιάς που καλεί καθε τοσο γιατι θελει να κοιμηθεί, η απλά να ακουσει και κατι άλλο, περα απο αυτο που σερβίρει ο γείτονας. Δεν γινεται τίποτα και αντίθετα ψιλοκινδυνεύεις απο ανθρώπους της νύχτας. Ξερουν ποιος είσαι που μένεις κλπ. Στην δική σου περίπτωση με το Σακη, θαπρεπε να πληρώσεις και εισητήριο γκρινιάρα. Αντι να χαίρεσαι, κλαίγεσαι! Οπως καταλαβαίνεις και όπως είπες κι εσύ παραπάνω... έχεις να κανεις με την τοπική αστυνομία (βλέπε Dukes of hazard) και μεσα στον Αυγουστο είμαστε χαλαρουήτα παντού. Το '40 τετοια εποχή τορπίλησαν την Ελλη και το '74 κατελαβαν την Κύπρο. Σου λέει κάτι; Live and let Live.
Evilnye Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δεν γινεται τίποτα και αντίθετα ψιλοκινδυνεύεις απο ανθρώπους της νύχτας. Ξερουν ποιος είσαι που μένεις κλπ. Ναι αυτό δυστυχώς το σκέφτομαι ;/ Στην δική σου περίπτωση με το Σακη, θαπρεπε να πληρώσεις και εισητήριο γκρινιάρα. Αντι να χαίρεσαι, κλαίγεσαι! Βασικά υποπτέυομαι πως εδώ παρεξηγήθηκα, δεν γκρινιάζω για τον Σάκη, τη συναυλία του ή το τι μπορεί να έπαιξε, γκρινιάζω για το γεγονός ότι 4-5 αποφάσισαν να κάνουν ένα soundcheck για εντάσεις που δεν έπαιξαν τελικά, οι οποίες κυριολεκτικά μου έσπασαν τα αυτιά (και έχω πάει σε συναυλίες και συναυλίες, βλέπε metal κτλ κτλ). Κουφή δε γύρισα ποτέ, ακόμα και στα τραγικά gagarin, an κτλ. Οπως καταλαβαίνεις και όπως είπες κι εσύ παραπάνω... έχεις να κανεις με την τοπική αστυνομία (βλέπε Dukes of hazard) και μεσα στον Αυγουστο είμαστε χαλαρουήτα παντού. Το '39 τετοια εποχή τορπίλησαν την Ελλη και το '74 κατελαβαν την Κύπρο. Σου λέει κάτι; Άρα άποψη σου είναι αποδέξου ότι είναι σκατά και βούλωστο. Ομολογουμένως έτσι πάει, αλλά δεν μπορεί και να μ αρέσει ε; Για την Κύπρο και την Ελλη, θα μ άρεσε μια διευκρίνηση παραπάνω που κολλάει...
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Για την Κύπρο και την Ελλη, θα μ άρεσε μια διευκρίνηση παραπάνω που κολλάει... Ότι έγιναν Αύγουστο, τον μήνα του Άι ντοντ γκιβ α φακ (παλαιό ημερολόγιο). Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Evilnye Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Ότι έγιναν Αύγουστο, τον μήνα του Άι ντοντ γκιβ α φακ (παλαιό ημερολόγιο). Χαίρω πολύ ότι καλοκαίρι έγιναν, μήπως συνέβησαν επειδή ήταν σε διακοπές ο Ελληνικός στρατός; Η διευκρίνηση συνεχίζει να είναι αναγκαία.
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 μακάρι το "I don't give a fuck" να ίσχυε μόνο τον αύγουστο στο ελαδιστάν... :-\ ...και τα Ίμια έγιναν Ιανουάριο...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Βασικά υποπτέυομαι πως εδώ παρεξηγήθηκα, δεν γκρινιάζω για τον Σάκη, τη συναυλία του ή το τι μπορεί να έπαιξε, γκρινιάζω για το γεγονός ότι 4-5 αποφάσισαν να κάνουν ένα soundcheck για εντάσεις που δεν έπαιξαν τελικά, οι οποίες κυριολεκτικά μου έσπασαν τα αυτιά (και έχω πάει σε συναυλίες και συναυλίες, βλέπε metal κτλ κτλ). Κουφή δε γύρισα ποτέ, ακόμα και στα τραγικά gagarin, an κτλ. Πλάκα σου έκανα. ;) Άρα άποψη σου είναι αποδέξου ότι είναι σκατά και βούλωστο. Ομολογουμένως έτσι πάει, αλλά δεν μπορεί και να μ αρέσει ε; Τόσα εκατομύρια μύγες δεν μπορούν να κανουν λάθος! ;D Για την Κύπρο και την Ελλη, θα μ άρεσε μια διευκρίνηση παραπάνω που κολλάει... Τον Αυγουστο που ειναι παχιες οι μυγες, στην Ελλάδα είμαστε υπο διάλυση. Οχι ότι δουλεύουμε τον υπόλοιπο χρόνο, αλλά τετοια εποχή δεν λειτουργει ΤΙΠΟΤΑ. Πότε θα βρεις καλύτερη εποχή για να πιάσεις ολοκληρη χώρα στον ύπνο; Και αυτό το ξέρει ολος ο κόσμος για την Ελλαδίτσα μας! Πιό συγκεκριμμένα οι Ιταλοί το '40 και οι Τούρκοι το '74 του δώσανε και κατάλαβε. ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΣΑΝΤΕ! ;D ;D και όταν δεν κοιμόΣαντε, διαπλέκοντε. Live and let Live.
Evilnye Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Τόσα εκατομύρια μύγες δεν μπορούν να κανουν λάθος! ;D Φύγε να φύγουν κ οι μύγες που λέμε :s Και μου υποσχέθηκε κ ο play συνάντηση με τον Σάκη και τίποτα. Με το σπασμένο τύμπανο έμεινα μονο ! Τον Αυγουστο που ειναι παχιες οι μυγες, στην Ελλάδα είμαστε υπο διάλυση. Οχι ότι δουλεύουμε τον υπόλοιπο χρόνο, αλλά τετοια εποχή δεν λειτουργει ΤΙΠΟΤΑ. Πότε θα βρεις καλύτερη εποχή για να πιάσεις ολοκληρη χώρα στον ύπνο; Και αυτό το ξέρει ολος ο κόσμος για την Ελλαδίτσα μας! Πιό συγκεκριμμένα οι Ιταλοί το '40 και οι Τούρκοι το '74 του δώσανε και κατάλαβε. ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΣΑΝΤΕ! ;D ;D και όταν δεν κοιμόΣαντε, διαπλέκοντε. Το ότι πέφτει ο ύπνος ο παχυς γενικά πέφτει, αλλά νομίζω διαπλέκονται και όταν κοιμουνται. Από κουτσομπολία που ξέρω στην Κύπρο μπήκαν και με χαλάκι που έγραφε welcome στα πόδια. Τέλοσπάντων αυτό πάει αλλού το θέμα...!
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Στην ουσια λες στην αστυνομια να κανει το αυτονόητο και προβλεπόμενο δηλαδη. Αν εχεις να κανεις με μαγαζί... καλά κρασά. Γινεσαι ο γραφικός της γειτονιάς που καλεί καθε τοσο γιατι θελει να κοιμηθεί, η απλά να ακουσει και κατι άλλο, περα απο αυτο που σερβίρει ο γείτονας. Δεν γινεται τίποτα και αντίθετα ψιλοκινδυνεύεις απο ανθρώπους της νύχτας. Ξερουν ποιος είσαι που μένεις κλπ. Σοφός ο γέροντας. Έλεος πια. Νατανε μόνο οι συναυλίες.... Οι σκύλοι μέρα νύχτα (σκυλιά είναι τι να τα κανουμε κύριε να τα σκοτώσουμε), οι συναγερμοί (οχι να μας το κλέψουνε κύριε γιατί σ' ενοχλεί η σειρήνα), ο κουφός γέροντας που βλέπει τηλεόραση (................), ο νταλκάς του Φώτη στη διαπασών γιατί του φυγε η Μέλπω (χέσε μας ρε φίλε, δε βλέπεις που πονάμε;), το πάρτυ (αντε και ...μήσου ρε, φώναξε όποιον θες), οι τέσσερεις-σε-καμμία εξατμίσεις γυρω στις 4 το πρωί, το ταβερνάκι από κάτω που χει τη Μαρία να κακαρίζει στης μία, την Ελένη να φωνάζει τον 5χρονο Γιαννάκη που από την υπερένταση που είναι άϋπνος τέτοια ώρα κλαίει σα να τον σφάζουν ενώ ο λεβέντης μπαμπάς λέει "χαβαλοαστεία" στα 120db στον διπλανό του (και τι να κάνουμε κύριε να το κλείσουμε το μαγαζί; ) Εγώ είμαι ο υπόλογος Εγώ είμαι ο μα άπας Οταν ζητάω το αυτονόητο είμαι παράξενος. Ακόμα και για τον νόμο. Αφού από αυτούς αποτελούνται. Ναι ρε, μ' αρέσει η ησυχία. Την εκτιμάω. Την επιδιώκω. Και παρομοίως, δεν ενοχλώ. Πρέπει να γελάτε με αυτό; Οχι δεν είναι προτέρημα / ελάττωμα της φυλής. Ασυνειδησία/γαιδουριά/αυτισμός/αγένεια είναι . Ουφ, πια. Τι χρωστάω γιατρέ μου; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση