skatemporas Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 ... γίνεται να μην είμαι κρυωμένος κάθε Οκτώβριο;; ΟΧΙ... [rant mode]Τρελό συνάχι... η μύτη μου είναι κατακόκκινη... έχω πονοκέφαλο... φλερτάρω με τον πυρετό... ενώ και το ένα μου αυτί έχει αρχίσει να βουλώνει... γαμώ το κέρατό μου. Ειδικά το τελευταίο το σιχαίνομαι![/rant mode] ΥΓ: αυτές τις μέρες έχω την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος είναι κρυωμένος...
Earendil Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 Εγώ σήμερα συνέρχομαι...Ευτυχώς ο γιατρός μου μου έγραψε εντατικό "σκάψιμο" στους Burstbuckers πρωί-μεσημέρι-βράδυ :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
exarhos Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ 'Η ΓΡΙΠΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ' ΠΡΟΣΟΧΗ!! www.myspace.com/costaexarhos
skatemporas Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ 'Η ΓΡΙΠΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ' ΠΡΟΣΟΧΗ!! κινδυνεύω; σημείωση: δεν είμαι πουλερικό...
exarhos Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 ΕΙΝΑΙ&ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ &ΓΡΙΠΠΗ ΑΝ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ! www.myspace.com/costaexarhos
Steve Lado Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 Skatempora και εγω μαζι σου.....εγω ομως δεν εχω συναχι Αστα να πανε.......
spirou Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 και εγώ μία απ'τα ίδια... συνάχι,πονοκέφαλος (-&που το πάει για πυρετός) και βουλομένο το ένα αυτί! (το δεξί) :)
milkman Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2005 Κι εγω ημουνα πριν μια εβδομαδα κουρουμπελο αλλα τωρα ειμαι καλα.Υπομονη θα περασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση