odis13 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δεν παίζει. Οπου πάω εγώ πάει και το μπάσο μου. Κανένα καλώδιο τόσο μακρύ........ ;D Στη θήκη μαζί με τα αλενάκια υπάρχει η μπαταρία (κάλλιο γαιδουρόδενε....) και το κατσαβιδάκι. Απλά. Ποια κατσαβιδια βρε προιστορικοι. Η warwick εχει τη λυση...
bihlas87 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Η warwick εχει τη λυση... Δεν εχει short scale ομως
odis13 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δεν εχει short scale ομως Οχι βρε, εννοω να χρησιμοποιησεις τα καπακια της warwick με τα clips αντι για βιδες. Ιδου: http://shop.warwick.de/product_info.php/info/p386_Framus-electronic-compartment.html
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Οχι βρε, εννοω να χρησιμοποιησεις τα καπακια της warwick με τα clips αντι για βιδες. Thanks Odis. Αν και στο καινούριο project (με το καλό) πάω για passive .... με varitone ::) Δεν εχει short scale ομως Και όμως. As an option........ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
skantzos Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Εγώ πάλι είμαι πεπεισμένος ότι δεν έχεις κάψει τίποτα. Η μπαταρία 9-βολτη δεν είναι; Πώς την κούμπωσες ανάποδα; Μήπως έχεις σπάσει την πλακετίτσα που κουμπώνει; Μήπως έχεις τραβήξει κανα καλώδιο; Μήπως η μπαταρία είναι ντεντ; Μέτρα τη μπαταρία και αν μπορείς τα καλώδια που φεύγουν από αυτή. Αν γίνεται όχι σε mm ή ίντσες ;) Τι περιοχή μένεις; Μήπως πεταγόμουν με κανά πολύμετρο; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
kafetzis Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Εγώ πάλι είμαι πεπεισμένος ότι δεν έχεις κάψει τίποτα. Η μπαταρία 9-βολτη δεν είναι; Πώς την κούμπωσες ανάποδα; Μήπως έχεις σπάσει την πλακετίτσα που κουμπώνει; Μήπως έχεις τραβήξει κανα καλώδιο; Μήπως η μπαταρία είναι ντεντ; Μέτρα τη μπαταρία και αν μπορείς τα καλώδια που φεύγουν από αυτή. Αν γίνεται όχι σε mm ή ίντσες ;) Τι περιοχή μένεις; Μήπως πεταγόμουν με κανά πολύμετρο; Όταν λέω ανάποδα δεν εννοώ το πάνω-κάτω και το κάτω-πάνω(ούτε ο Λιβιεράτος να ήμουνα...) εννοώ το + στο - και το - στο +!!!Μπορείς να μουτζώσεις ελεύθερα...
yann Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Γιατι το'κανες αυτο,βρε?? >:( >:( ;D ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
odis13 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Πολλοι βαζουν την μπαταρια αναποδα για να μην εχουν απωλειες αν αφηνουν το μπασο αχρησιμοποιητο για πολυ καιρο (ακομα και χωρις βυσμα βαλμενο). Αυτο φυσικα μπορει να δημιουργησει προβληματα, οπως εδω. Μαλιστα θυμαμαι οτι η Ibanez ειχε βγαλει warning notice στο site της, προς τους κατοχους ενος συγκεκριμενου μοντελου, να ΜΗΝ βαλουν ΠΟΤΕ την μπαταρια αναποδα καθοτι ο προενισχυτης του εν λογω μπασου θα αποδημουσε κατευθειαν εις κυριον.
kafetzis Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Γιατι το'κανες αυτο,βρε?? >:( >:( ;D ;D Εκείνη τη στιγμή ρώτησα και εγώ τον εαυτό μου "Γιατί να βάλω ανάποδα την μπαταρία στο μπάσο με αποτέλεσμα να το κάψω???" και ευθύς αμέσως μου απάντησα... "Γιατί ΜΠΟΡΩΩΩ!!!" Σχετικά τώρα με τις συμβουλές σου,1ον merci beaucoup,2ον αυτό θα κάνω...Θα το κάνω passive και άμα γουστάρω αργότερα θα σκάσω λεφτά και θα βάλω κανα άλλο προενισχυτή...Τώρα το να αλλάξω το κύκλωμα και να ενώσω μερικά καλωδιάκια σε knobs νομίζω είναι δουλειά που μπορώ να την κάνω και μόνος μου ή οχι???(Υπ'όψιν οτι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με κυκλώματα και γενικά οτι έχει σχέση με τάσεις amber ώμους και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...) Πολλοι βαζουν την μπαταρια αναποδα για να μην εχουν απωλειες αν αφηνουν το μπασο αχρησιμοποιητο για πολυ καιρο (ακομα και χωρις βυσμα βαλμενο). Αυτο φυσικα μπορει να δημιουργησει προβληματα, οπως εδω. Μαλιστα θυμαμαι οτι η Ibanez ειχε βγαλει warning notice στο site της, προς τους κατοχους ενος συγκεκριμενου μοντελου, να ΜΗΝ βαλουν ΠΟΤΕ την μπαταρια αναποδα καθοτι ο προενισχυτης του εν λογω μπασου θα αποδημουσε κατευθειαν εις κυριον. Πρώτη φορά το ακούω αυτό...Και γιατί το κάνουν αυτό, αντί απλά να βγάζουν την μπαταρία???Λίγο κουλό το βρίσκω...
odis13 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2009 Πρώτη φορά το ακούω αυτό...Και γιατί το κάνουν αυτό, αντί απλά να βγάζουν την μπαταρία???Λίγο κουλό το βρίσκω... Tραγικα κουλο θα ελεγα. Το ολο...concept ειναι να πιασεις το μπασο μετα απο πολυ καιρο και να μη χρειαζεσαι να ψαχνεις για μπαταρια, σα να εχεις δηλαδη τη μπαταρια "φυλαγμενη" μεσα στο μπασο χωρις να τη χρησιμοποιεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση