nikos17m Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Θα ηθελα μια δευτερη αποψη για αυτους τους ενισχητες απο οτι ξερω ειναι κινεζικοι hand made και ειναι τις behringer αλλα ειναι σχεδον 100% αντιγραφα γνωστων ενισχητων οπως marshall jcm 900 peavey 5150 κ.α. Επισης δειτε και καποια videos και πειτε μου τις γνωμες σας
X-minor Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Χωρίς να έχω δοκιμάσει κάποιον, το γενικό feedback που υπάρχει είναι πως ναί μεν μια χαρά ακούγονται, αν και μην περιμένεις το real thing, αλλά τείνουν να βγάζουν προβλήματα πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Εγώ δεν θα τους εμπιστευόμουν, πόσο μάλλον όταν με κάποια παραπάνω χρήματα βρίσκεις μεταχειρισμένα διαμάντια.
treloagori Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 εγω παντως 2-3 θα τους παρω οπωσδηποτε δεν μου γλιτωνουν ειδικα ο v-22 ειναι κουκλι...
gdevelek Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 στα βίντεο ο 1990 ήταν πειστικός ως αντίγραφο, ο v55 όμως όχι εκείνος ο τυπάκος πάντως επέμενε στο μπουζζζέρα... ;D
treloagori Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 οντως ο v55 καμια σχεση αλλα θελοντας εναν vintage ενισχυτη γιατι αυτον που ειχα τον πουλησα ειναι μια πολυ καλη λυση και ιδιαιτερα ομορφη...θα ειμαι ο πρωτος που θα τον παρει οταν ερθει οποτε θα εχετε και review...ειχα και τον hot rod deluxe αλλα λογω αναγκης τον πουλησα...οποτε θα πεσει συγκριση,σιγουρα δεν θα ειναι καλυτερος αλλα γι αυτο που τον θελω με ενα tube screamer μπροστα ειναι οτι πρεπει...
nikos17m Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 ξερετε ποτε περιπου θα ειναι διαθεσημοι και πια οnline stores τους εχουν?Ο Θωμας απο οτι ειδα δεν τους εχει και τις καλυτερες τιμες μεχρι στιγμης τις εχει το musicstore.Ξερετε αλλα μαγαζια με καλυτερες τιμες?
Gianniss Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 ξερετε ποτε περιπου θα ειναι διαθεσημοι και πια οnline stores τους εχουν?Ο Θωμας απο οτι ειδα δεν τους εχει και τις καλυτερες τιμες μεχρι στιγμης τις εχει το musicstore.Ξερετε αλλα μαγαζια με καλυτερες τιμες? http://www.dv247.com/search/0/0/ProductQuantity/Descending/bugera/1/ (scroll down)
Gianniss Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Λαθος το musicstore exei καλυτερες τιμες :-X
gpiad Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 απο θεμα αξιοπιστιας καθαρα δεν θα αγοραζα,πλεον τα αντιγραφα ενισχυτες ή Modelling δεν μου λενε κατι..
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Προβλήματα; Για δώστε κανα λινκ ρε παιδιά, μη μένετε στο hear-say, ειδικά οταν μιλάμε για λαμπάτους... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση