vasilis01 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 εχω στη διαθεση μου μια κονσολα της Behringer (μαλον η XENYX-1832FX ειναι εχει και το USB/Audio Interface ) και ενα laptop (Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T7300 (2,0GHz) με 4MB L2 cache, στα 800MHz. RAM 2 GB kai η on-board καρτα ηχου) ζρημματα για καποια καλη καρτα ηχου δεν θελω να δοσω, με αυταα που διαθετω μπορω να κανω μια ηχογραφιση (2 κιθαρεσ, μπασο, και μια φωνη) και να εχω με καλουτσικο αποτελεσμα? πως/τι συνδεσης πρεπει να κανω? τι προγραμματα θα χρειαστω?? ευχαριστω!
vasilis01 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 καποιος μπορει να βοηθησει??
audiobox Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 Η κάρτα είναι plug'n'play χωρίς drivers. Συνδεσέ την και άσε τα windows να κάνουν εγκατάσταση. Σου δίνει δύο κανάλια in και 2 out. Μέσα στο πρόγραμμα ηχογράφησης φαίνονται σαν USB audio device 1 / 2. Ηχογραφείς 2 κανάλια σαν master left right ή σαν ξεχωριστά. Αυτό είναι όλο. 'Ολα είναι ατμός...
vasilis01 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2009 οκ σε ευχαριστω παρα πολυ, μηπως μπορεις να προτεινης καποιο εφκολο προγραμμα για ηχογραφηση?? το reaper εχω κοιταξει mono...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2009 Δοκίμασε και το Audacity free και βολικό. Υπάρχει και στα downloads του noiz αν θυμάμαι καλά.
PetrucciGR Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Δοκίμασε και το Riffworks Τ4 της Sonoma Wire Works, εύκολο και καλά αποτελέσματα. Υπάρχει και free έκδοση για μέχρι 4-track και δικά του φυσικά drum loops. Αν όμως προχωρήσεις σε Cubase ή γενικά κάτι πιο βαρή θα χρειαστείς επέκταση RAM, kαι πιό δυνατή κάρτα ήχου.
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 Καλημέρα, Το Reaper είναι μια χαρά, αν δεν το έχεις κατεβάσει, κάν'το τώρα. 2 πραγματάκια μόνο να προσέξεις. 1ον) Αγόρασε καλα RCA καλώδια για να συνδέσεις την κάρτα ήχου με την 1832 (μην τη συνδέσεις σε κανένα μάστερ ή sub-out, μόνο απο το tape-out της κονσόλας θα κάνει δουλειά η κάρτα που έχεις, δεν αντέχει πολλά db) 2ον)Αν είναι δυνατόν γράφε ένα-ένα κανάλι-όργανο κάθε φορά για ευκολία στο edit και καλύτερα ηχητικά αποτελέσματα. Good Luck! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
vasilis01 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2009 πως μπορω να τα γραψω ενα ενα ενω παιζουν και τα αλλα οργανα μαζι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση