ggsaxman Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Δυστυχως η επιστροφη μου απο την Κρητη με βρηκε με το σπιτι διαρηγμενο (για 3η φορα!!!) και αυτη τη φορα μου πηραν την αγαπημενη μου Les Paul Standard με τεραστια συναισθηματικη αξια για εμενα!Και οικονομικη δευτερευοντως..Οποιος την εντοπισει ας ειδοποιησει...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Ισως βοηθούσε και το Serial# Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Δυστυχως η επιστροφη μου απο την Κρητη με βρηκε με το σπιτι διαρηγμενο (για 3η φορα!!!) Τραγικό! 3 φορές;; Εύχομαι να τη βρεις!
ggsaxman Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Στην Ηλιουπολη...οσο για το serial καπου το ειχα γραψει καποτε αλλα... ???,Ξερω ομως οτι ειναι μοντελο του '77..
rivera Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2009 φιλε δυστυχως το serial θα ηταν αποδεικτικο στοιχειο γιατι απο εμπειρια γνωστου μου βρηκε την κλεμμενη κιθαρα του στην βιτρινα γνωστου καταστηματος κοντα στην ομονοια.... (και στην καταγγελια στην αστυνομια μετραει ο αριθμος) και εδωσε 100 χιλιαρικα τοτε και την πηρε πισω οσο την ειχε αγορασει το καταστημα απο το "πρεζονι" και μιλαμε για gibson les paul custom .... ψαξε μια καλη και εχεμυθη βολτα στα μαγαζια χωρις να δινεις την εντυπωση οτι ψαχνεις την χαμενη σου κιθαρα... αν ειναι ασχετος ο τυπος εκει θα την παει... αν ειναι απο γνωστο η φιλο η δουλεια (που θα ηξερε και ποτε λειπεις...) τοτε δεν θα την βρεις ποτε...
X-minor Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Όπως είπαν και τα παιδιά, φρόντισε να βρείς οπωσδήποτε το serial. Μακάρι να τη βρείς φίλε.
orbital Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 μια ερωτηση που ισως ακουστει χαζη γιατι δεν καταλαβα καλα: στο σπιτι μπηκαν για να κλεψουν την κιθαρα ή εκλεψαν μεταξυ αλλων ΚΑΙ την κιθαρα;
backys Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2009 Παλια τα πρεζονια τις πασσαραν στα ενεχυροδανειστηρια περιξ της Ομονοιας. Δεν ξερω αν ισχυει αυτο ακομα >:( αλλα αν μπηκαν επι τουτου για τη κιθαρα οπως ρωταει παραπανω ο Orbital τοτε κατι βρωμαει...
ggsaxman Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2009 εκλεψαν μεταξυ αλλων ΚΑΙ την κιθαρα; Ακριβως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση