WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Γειά σας! Στην ενότητα "Χρήσιμα--->Downloads", έχω ανεβάσει έαν pdf δωράκι για τους συμφορουμίτες μου, έχει ως θέμα το πως να βάψετε μία κιθάρα ή μπασσο. Το pdf είναι στα αγγλικά, έχει πολλές φωτογραφίες και λεπτομέριες που βοηθάνε πολύ. Ελπίζω να σας αρέσει. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 WilliamSats, αντιλαμβάνομαι την καλή σου πρόθεση αλλά το εν λόγω pdf είναι copyrighted υλικό και πρέπει να κατέβει. ;) Copyright ©2006 - Stay Tooned, Inc. All rights reserved worldwide. This electronic book (e-book), or portions of it, may not be duplicated, resold, or redistributed in any way, without the expressed written consent of Stay Tooned, Inc.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Εκτιμώ την καλή σου πρόθεση αλλά το copyrighted material απαγορεύεται δια ροπάλου, όπως αναφέρουν οι κανονισμοί. Ως εκ τούτου ΑΚΥΡΟΝ. Live and let Live.
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 ωχ συγγνώμη, δεν το ήξερα. Εγώ το βρήκα μέσα απο κάτι link 4-5 δεν θυμάμαι, με πήγαινε απο link σε link. Δεν ήξερα οτι είναι copyright. ΟΚ βγάλτω και πάλι συγγνώμη. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
marathon Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Και μια συμβουλή γιατί το ξέρω το βιβλίο. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην κάνεις αυτό που δείχνει στις μάσκες. Ποτέ μην κόψεις μάσκα πάνω στη κιθάρα γιατί η γραμμή του κοπιδιού φαίνεται. Ίσως όταν ο συγγραφεύς το έγραφε, δεν είχαν ανακαλυφθεί οι plotters! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Και μια συμβουλή γιατί το ξέρω το βιβλίο. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην κάνεις αυτό που δείχνει στις μάσκες. Pοτέ μην κόψεις μάσκα πάνω στη κιθάρα γιατί η γραμμή του κοπιδιού φαίνεται. Ίσως όταν ο συγγραφεύς το έγραφε, δεν είχαν ανακαλυφθεί οι plotters! Χα χα ναι, το είδα και εγώ αυτό. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση