djven_om Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Γειά σε όλους. ;D Θα ήθελα να μάθω εαν κάποιος από το φόρουμ έχει χρησιμοποιήσει κάποιες από τις expansion cards που προορίζονται για τα CME UF/VX . από ότι βλέπω το thomann έχει την κάρτα useaudio plugiator και την waldorf nano. Τα έχει ακούσει κάποιος? Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν μπορούν να μπούν στην σειρά UF5/6/7 (ξέρω οτι γράφει CME UF/VX series αλλά μπορεί να εννοεί την σειρά UF50/60...). Ευχαριστώ πολύ, Τάκης Music is the answer
Alchemist Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δεν έχω ακούσει κάποιο expansion αλλά ξέρω σίγουρα ότι τουλάχιστον το Waldorf και το Piano board μπαίνανε και στην πρώτη γενιά UF (5/6/7). Νομίζω ότι δεν είχαν βγει και άλλα expansions τότε, άρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίζουν όλα τα τρέχοντα expansions και στα παλιά μοντέλα. Yes it is!!!
djven_om Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία :D (φαντάσου να πληρώσεις και τελικά να μην σου κάνει :-X :-X :-X) . Τα έχει ακούσει κάποιος για να μου πει μια γνωμη για τον ήχο? Ευχαριστω Music is the answer
tassos1978 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Σχετικά με την κάρτα επέκτασης για piano, βρήκα αυτό: Και κάποιες οδηγίες για το nano waldrorf: https://www.youtube.com/@tassos1978/videos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση